• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Indy ΕΔ1: Lorenzo και Marquez στην κορυφή
Οι έξι εργοστασιακοί στις πρώτες θέσεις
Νέα 07/08/2015 - 19:04

Ο Jorge Lorenzo νίκησε για λίγο τον Marc Marquez για τον ταχύτερο χρόνο στις ΕΔ1 της Indianapolis!

 

Με τον 16ο γύρο του (από τους 18) ο Lorenzo - που έχει έξι βάθρα στη συγκεκριμένη πίστα, τα περισσότερα από κάθε άλλον - κατάφερε να γράψει 1:33,654 και να αφήσει 93χιλ. πίσω του τον Marquez.

 

Ο τελευταίος προφανώς αντιμετώπισε προβλήματα με την πρώτη του μοτοσυκλέτα, καθώς ήταν εκτός δεκάδας μετά τα πρώτα είκοσι λεπτά.

 

Στη συνέχεια όμως ανέβασε ρυθμό και πλησίασε στο ένα δέκατο τον Lorenzo, προτού - πέντε λεπτά πριν το τέλος - κάνει το γρηγορότερο γύρο του.

 

Ο Andrea Dovizioso ολοκλήρωσε τις ΕΔ1 στην τρίτη θέση, σε μια πολύ γλιστερή πίστα όπως φάνηκε από τις πολλές στιγμές που είχαν οι αναβάτες όλων των κατηγοριών.

 

Ο αναβάτης της Ducati έβαλε το πιο μαλακό ελαστικό που δικαιούται για να γράψει τον καλό του χρόνο, ο οποίος ήταν ακριβώς ίδιος με αυτόν του Lorenzo, προτού ο τελευταίος κατεβεί στο 1:33,654.

 

Οι έξι εργοστασιακές μοτοσυκλέτες ήταν στην πρώτη εξάδα, με τον Dani Pedrosa να αφήνει πάνω από τρία δέκατα πίσω του τον Rossi, τον οποίο ακολούθησε με διαφροά 6χιλ ο Andrea Iannone.

 

Ο Cal Crutchlow ήταν γρήγορος στην αρχή, έπεσε όμως στην έβδομη θέση και ήταν η καλύτερη δορυφορική μοτοσυκλέτα.

 

Πίσω του ο Pol Espargaro, ο οποίος έκανε τον όγδοο καλύτερο χρόνο, φρέσκος από την ανακοίνωση πριν από λίγες ώρες ότι ανανέωσε και για το 2016 το συμβόλαιό του με την Tech3.

 

Ο Andrea Dovizioso κατείχε το ρεκόρ τελικής (345,7χλμ/ώρα) και ήταν αυτός που έγραψε νέο ρεκόρ με 345,8χλμ/ώρα πάνω στην GP15 του.

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto2: ΕΔ1

« Προηγούμενο άρθρο

Υπέγραψε ο Pol Espargaro!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα