• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Ένιωθα ωραία!
Rossi: Δεν ήταν άσχημα!
Νέα 07/08/2015 - 19:41

Οι δυο ομόσταυλοι στην Movistar Yamaha, Jorge Lorenzo και Valentino Rossi, ολοκλήρωσαν τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές στην πρώτη και πέμπτη θέση αντίστοιχα!

 

«Μετά το διάλειμμα, ένιωσα ωραία από το ξεκίνημα. Είχα καλή αίσθηση με τη μοτοσυκλέτα και μπορούσα να έχω καλό ρυθμό μέχρι το τέλος», σχολίασε ο Jorge Lorenzo.

 

«Ήμουν στην κορυφή της λίστας όλο το διάστημα και αυτό είναι καλό σημάδι, αν και ακόμα είμαστε μακριά από τους περσινούς χρόνους».

 

«Οι συνθήκες στην πίστα είναι περίπου ίδιες όπως πέρυσι. Στην πρώτη περίοδο είναι βρώμικη, αλλά μετά θα καθαρίσει».

 

«Πρέπει ακόμα να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα και να φτιάξουμε κάποιες λεπτομέρειες, αλλά όπως είπα το να ξεκινάμε μπροστά είναι καλό σημάδι».

 

Από την πλευρά του, ο Valentino Rossi έμεινε 0,720δ πίσω από τον ομόσταυλό του στις ΕΔ1.

 

«Η πρώτη περίοδος μετά τις καλοκαιρινές διακοπές είναι πάντα δύσκολη, αλλά σήμερα η αίσθησή μου πάνω στη μοτοσυκλέτα δεν ήταν άσχημη».

 

«Το θέμα είναι ότι εδώ δυσκολευόμαστε με το πίσω ελαστικό. Ήδη μετά από λίγους γύρους υποφέρει πολύ και πέφτει η απόδοσή του».

 

«Αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε το ίδιο ελαστικό σε όλη την περίοδο, για να φυλάξουμε ελαστικά και γι’ αυτό δεν βελτίωσα το χρόνο μου».

 

«Η επιφάνεια ήταν βρώμικη, όπως συνήθως στα πρώτα ελεύθερα και γι’ αυτό τα ελαστικά υπέφεραν πολύ. Οι συνθήκες όμως θα βελτιωθούν στη συνέχεια».

Επόμενο άρθρο »

Indy Moto3: ΕΔ2

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto2: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα