• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Υπέγραψε ο Pol Espargaro!
Ανανέωσε με την Yamaha και την Tech3
Νέα 07/08/2015 - 17:38

Ο Pol Espargaro υπέγραψε καινούργιο συμβόλαιο με την Yamaha και θα παραμείνει με την ομάδα της Tech3 και την επόμενη σεζόν.

 

Ο Ισπανός άσος πέρασε στην ομάδα της Tech3 πέρυσι, όντας Παγκόσμιος Πρωταθλητής της Moto2 και τερμάτισε στην έκτη θέση, παίρνοντας παράλληλα τον τίτλο του rookie της χρονιάς!

 

Το 2015 όμως δεν εξελίσσεται το ίδιο καλά για τον Espargaro, ο οποίος φέτος είναι στην ένατη θέση του Πρωταθλήματος και πίσω από τον ομόσταυλό του, τον Bradley Smith.

 

«Είμαι χαρούμενος, διότι το να ανανεώνεις το συμβόλαιό σου μ’ ένα εργοστάσιο όπως η Yamaha, είναι φανταστικό! Η Yamaha μου έδωσε την ευκαιρία να κάνω το ντεμπούτο μου στο MotoGP και μαζί, κάναμε μια καλή πρώτη σεζόν».

 

«Φέτος δουλεύουμε σκληρά για να βελτιώσουμε τα αποτελέσματά μας που δεν είναι όσο καλά ελπίζαμε σ’ αυτό το χρονικό σημείο. Βέβαια, τη νέα χρονιά θα έχουμε σημαντικές αλλαγές τόσο στους κανονισμούς, όσο και κυρίως με τα νέα ελαστικά».

 

«Όπως το βλέπω εγώ, όσο λιγότερες αλλαγές κάνει κανείς όσον αφορά στην ομάδα και στη μοτοσυκλέτα, τόσο πιο εύκολο θα είναι να προσαρμοστεί κανείς σ’ όλο αυτό».

 

«Παρά τις δυσκολίες φέτος, γνωρίζω τη μοτοσυκλέτα και ξέρω ότι μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

 

Η εξαιρετική εμφάνιση του Pol Espargaro με τη νέα R1 στον 8ωρο Αγώνα Αντοχής της Suzuka - όπου η Yamaha κατάφερε να κερδίσει μετά από 19 χρόνια - ήταν αυτό που έγειρε την πλάστιγγα υπέρ της ανανέωσης του συμβολαίου του Espargaro.

 

«Αυτή η ανακοίνωση είναι φανταστική, επειδή έρχεται μετά τον αγώνα της Suzuka όπου κάναμε πολύ καλή δουλειά μαζί, που σαν αποτέλεσμα είχε τη νίκη που ήταν τέλεια για τόσο για την Yamaha, όσο και για τη δική μου αυτοπεποίθηση».

 

«Έτσι, ελπίζω ότι αυτή η ανακοίνωση θα με βοηθήσει στους επόμενους εννέα αγώνες που μένουν για το τέλος του Πρωταθλήματος, που για μένα αυτή τη στιγμή είναι και το πιο σημαντικό πράγμα».

Επόμενο άρθρο »

Indy ΕΔ1: Lorenzo και Marquez στην κορυφή

« Προηγούμενο άρθρο

Indy Moto3: ΕΔ1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα