• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Δεν θα μου μιλούσε η γυναίκα μου!
Αν κέρδιζα τον Τίτλο του Πρωταθλητή στην Sepang
Νέα 04/08/2015 - 12:14

Ο Jonathan Rea έφτασε πολύ κοντά στο να εξασφαλίσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή στα SBK στην Μαλαισία, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε.

 

Αυτό πάντως δεν απογοήτευσε τον Ιρλανδό, ο οποίος αστειεύτηκε μετά το τέλος των αγώνων ότι αν τα είχε καταφέρει, τότε η γυναίκα του δεν θα του μιλούσε για τις επόμενες μια ή δυο ημέρες!

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος, μετά από ένα καλό Σ/Κ και ξεκινάμε τις καλοκαιρινές διακοπές από δυνατή θέση, ανυπομονώντας για την Jerez», σχολίασε ο Jonathan Rea.

 

«Τρεις γύρους πριν το τέλος, ο Arturo - ο μηχανικός μου - μου έκανε ένα μυστικό σινιάλο και ήξερα ότι αν το προσπαθούσα θα προλάβαινα τον Davies».

 

«Στα μισά του τελευταίου γύρου κατάλαβα ότι κάτι τέτοιο ήταν πια εφικτό. Πέρασα τον Chaz και βγήκα καθαρά μπροστά. Είχαμε όμως την επαφή και δεν τον κατηγορώ καθόλου. Θα έκανα κι εγώ το ίδιο».

 

Ως εκ τούτου, ο Rea θα πρέπει να περιμένει να περάσουν οι καλοκαιρινές διακοπές για τα SBK, προτού πανηγυρίσει τον Τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλητή.

 

Ο αναβάτης της Kawasaki χρειάζεται πια μόλις έξι βαθμούς, ή μια δέκατη θέση σ’ έναν από τους έξι εναπομείναντες αγώνες, για να εξασφαλίσει και μαθηματικά τον Τίτλο.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος διότι πήραμε ακόμα μια πρώτη και δεύτερη θέση και πολλούς βαθμούς. Αν κέρδιζα εδώ το Πρωτάθλημα, μάλλον η γυναίκα μου δεν θα μου μιλούσε για μια ή δυο ημέρες».

 

«Και αυτό διότι ήταν σπίτι κι όχι εδώ! Ήθελα να έχουμε ένα καλό Σ/Κ και στο τέλος ήταν ακριβώς αυτό που πετύχαμε στην Μαλαισία».

Επόμενο άρθρο »

Indy: Τα στατιστικά!

« Προηγούμενο άρθρο

MotoGP: Η μάχη συνεχίζεται στην Indy!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα