• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang ΕΔ3: Κυριάρχησε η Aprilia
Το 1-2-3 έκανε ο κατασκευαστής στα συνδυασμένα!
Νέα 01/08/2015 - 15:23

Λίγο πριν την Superpole, ήταν ο Jordi Torres αυτός που σκαρφάλωσε στην κορυφή των ΕΔ3, με την Aprilia να κλειδώνει τις τρεις πρώτες θέσεις στα συνδυασμένα αποτελέσματα!

 

Στο προσκήνιο λοιπόν και πάλι ο κατασκευαστής που πέρυσι κυριάρχησε στην πίστα, με τους Torres, Haslam και Biaggi (με το χρόνο του από τις ΕΔ1) να κρατούν τις πρώτες θέσεις.

 

Η κυριαρχία της Aprilia φαίνεται κι από το γεγονός ότι το 2:04,346δ του Torres ήταν μισό δευτερόλεπτο καλύτερο από τον επόμενο μη αναβάτη της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας.

 

Έκπληξη είχαμε στην τέταρτη θέση, την οποία κατέλαβε ο Randy de Puniet, με τον Γάλλο να είναι ταχύτατος πάνω στην Suzuki του, σε μια χρονιά που μόνο μια φορά έχει καταφέρει να περάσει απευθείας στην SP2.

 

Παρομοίως ευχάριστη έκπληξη ήταν και η ταχύτητα του Sylvain Guintoli που πήρε την πέμπτη θέση (πάντα στα συνδυασμένα) μπροστά από πιο ανταγωνιστικούς αντιπάλους όπως ο Chaz Davies.

 

Ο τελευταίος έμεινε στην έκτη θέση χωρίς να βελτιώσει το χρόνο του από τις ΕΔ1, την ώρα που ο Ayrton Badovini ξεπερνούσε την πτώση του κι έβαζε την BMW του στην έβδομη θέση!

 

Κανείς δεν θα περίμενε να δει τόσο χαμηλά τους Rea και Sykes κι όμως, οι δυο αναβάτες της Kawasaki ήταν εφτά δέκατα πιο αργοί από τον πρώτο και πήραν την όγδοη κι ένατη θέση αντίστοιχα.

 

Την τελευταία θέση που έδωσε την απευθείας πρόκριση στην SP2 πήρε ο Niccolo Canepa που έκανε το δέκατο καλύτερο χρόνο.

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Ο Super Sykes στην pole!

« Προηγούμενο άρθρο

Ανασκόπηση 1ου μισού: Jerez

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα