• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανασκόπηση 1ου μισού: Jerez
Πάντα ήμουν σε θέση να επανέλθω!
Νέα 31/07/2015 - 16:01

Στην Ισπανία και συγκεκριμένα στην πίστα της Jerez, ο Jorge Lorenzo ξεκίνησε ένα σερί τεσσάρων συνεχόμενων νικών, που τον έβαλαν για τα καλά στη θέση του διεκδικητή για τον φετινό Τίτλο.

 

«Ευτυχώς για εμένα, στο MotoGP έχω μια καλή καριέρα, με καλά πλασαρίσματα στους περισσότερους αγώνες. Στους πιο πολλούς αγώνες είμαι έτοιμος για μάχες, αλλά κάποιες φορές είχα άσχημες στιγμές».

 

«Πάντα όμως ήμουν σε θέση να επανέλθω!».

 

«Σ’ αυτές τις δύσκολες στιγμές είχα τις αμφιβολίες μου, αλλά ήξερα ότι θα έρθει η ώρα μου κι ευτυχώς ήρθε στην Jerez».

 

Ο Lorenzo από την πρώτη ημέρα στην Ισπανία, έδειξε σε καταπληκτική κατάσταση, κάτι που επιβεβαίωσε στον αγώνα κάνοντας δυο ταχύτατους γύρους στο 1:38 στην αρχή, για να φτιάξει μια διαφορά από τον Marquez την οποία διεύρυνε μέχρι το τέλος.

 

«Σήμερα ένιωθα καλά στον αγώνα. Μπορούσα να φρενάρω αργά και να μπω πολύ γρήγορα στις στροφές. Είχα καλή ταχύτητα στις στροφές και καλή πρόσφυση στην επιτάχυνση».

 

«Σε τέτοια κατάσταση, πρέπει να δώσεις το μέγιστο για τη νίκη. Το πρόβλημα ήταν ότι στην αρχή ήμουν πολύ γρήγορος με το 1:38, όμως δεν μπόρεσα να ξεκολλήσω τελείως από τον Marc».

 

Ο μοναδικός που μπορούμε να πούμε ότι έμεινε σχετικά κοντά στον τρομερό Jorge Lorenzo, ήταν ο Marc Marquez αν και ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής έμεινε πάνω από 5δ πίσω από τον αντίπαλό του.

 

«Προσπάθησα να πάρω τη νίκη, αλλά όταν ήμουν πίσω του και είδα το πως οδηγούσε, σκέφτηκα: οκ, σήμερα είναι η ημέρα του. Η θέση μου είναι η δεύτερη», παραδέχτηκε ο άσος της Repsol Honda.

 

Ο Valentino Rossi δεν είχε απάντηση στο ρυθμό των δυο αντιπάλων του μπροστά και χωρίς να πιέσει πήρε μια εύκολη τρίτη θέση, μπροστά από τον Cal Crutchlow που ήταν η κορυφαία δορυφορική μοτοσυκλέτα.

 

«Ήταν ένα δύσκολο Σ/Κ για εμάς. Από την Παρασκευή δυσκολευόμασταν να βρούμε τις σωστές ρυθμίσεις και δεν μπορούσα να οδηγήσω στο μέγιστο».

 

«Δεν τα καταφέραμε, αλλά στο τέλος πήραμε ένα βάθρο και δεν είναι τόσο άσχημα τα πράγματα. Δεν ήμουν όμως δυνατός για να παλέψω με τους Marquez και Lorenzo».

 

«Ελπίζαμε για μια ακόμη ωραία μάχη και πίστεψα ότι μπορούσα να τα καταφέρω και να φτάσω τον Marc, αλλά στο τέλος έπρεπε να τα παρατήσω», σχολίασε ο Vale, ο οποίος στην Jerez συμπλήρωσε 200 βάθρα στην καριέρα του!

Επόμενο άρθρο »

Sepang ΕΔ3: Κυριάρχησε η Aprilia

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang ΕΔ2: Πρώτος στη βροχή ο Davies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα