• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang ΕΔ2: Πρώτος στη βροχή ο Davies
Στην κορυφή της ημέρας ο Biaggi
Νέα 31/07/2015 - 15:40

Ο Max Biaggi κράτησε την πρώτη θέση με το τέλος της πρώτης ημέρας των ελεύθερων δοκιμών των SBK στην πίστα της Sepang, καθώς η βροχή εμπόδισε τους αναβάτες να κατεβάσουν χρόνους στις ΕΔ2.

 

Όπως και στο Misano, ο αειθαλής Max Biaggi σκορπίζει χαμόγελα υπερηφάνειας σε όλους τους οπαδούς του, καθώς σχετικά εύκολα πήρε την πρώτη θέση απέναντι σε πολύ νεώτερους αντιπάλους.

 

Τη θέση αυτή την κράτησε και στο τέλος της ημέρας, χωρίς όμως να χρειαστεί να κάνει κάτι μέσα στην πίστα, μιας και ο ασταθής καιρός της Μαλαισίας φρόντισε ακριβώς γι’ αυτό.

 

Με τα συνδυασμένα αποτελέσματα των ΕΔ1-2-3 να δίνουν το δικαίωμα στους δέκα καλύτερους να περάσουν απευθείας στην SP2, ο Biaggi παραμένει σε καλό δρόμο για τον αρχικό αυτό στόχο.

 

Αυτή καθ’ αυτή η δεύτερη περίοδος δοκιμών, για τον ένατο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των SBK, είδε στην κορυφή της λίστας με τους χρόνους των Chaz Davies.

 

Στις αμέσως επόμενες θέσεις ακολούθησαν τέσσερεις διαφορετικές μοτοσυκλέτες, με τον Alex Lowes (Suzuki) να είναι δεύτερος, τον Leon Haslam (Aprilia) τρίτο, τον Leandro Mercado (Ducati) τέταρτο και τον Van der Mark (Honda) πέμπτο.

Επόμενο άρθρο »

Ανασκόπηση 1ου μισού: Jerez

« Προηγούμενο άρθρο

Έμεινε ελεύθερος ο Bradl!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα