• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Aprilia προσεγγίζει τον Bradl;
Όλα ανοιχτά μετά τα νέα δεδομένα για τη Forward Racing
Νέα 30/07/2015 - 16:44

Η Forward Racing - παρά το αβέβαιο μέλλον της στο Πρωτάθλημα - θέλει να κρατήσει τους αναβάτες της τόσο στην Moto2, όσο και στη μεγάλη κατηγορία.

 

Πρόσφατες πληροφορίες θέλουν τους χορηγούς να αρχίζουν να φεύγουν και παρά το ότι ο manager της ομάδας Marco Curioni παρουσιάζεται βέβαιος ότι θα είναι στο Brno, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά για τους αναβάτες.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η περίπτωση του Stefan Bradl, ο οποίος θα επέστρεφε στην Indy μετά τον τραυματισμό του, με τον Γερμανό να αποτελεί στόχο για την εργοστασιακή ομάδα της Aprilia, δίπλα στον Alvaro Bautista.

 

Ο Bradl αποτελεί πολύτιμη περίπτωση για την Dorna, ως ο μοναδικός Γερμανός αναβάτης στη μεγάλη κατηγορία, παρά το ότι δεν έχει κάνει καλό πρώτο μισό με την Forward Racing, στην πρώτη του σεζόν εκεί μετά από 3 χρόνια στην LCR Honda.

 

Οι άνθρωποι της Forward δεν είναι σε θέση να ξεκαθαρίσουν τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η ομάδα τους, λέγοντας μόνο ότι θέλουν «... να βρεθεί λύση με τους αναβάτες, αν και τίποτα δεν έχει επισημοποιηθεί ακόμα».

 

Από την άλλη, το «αδελφό» GPone.com μεταφέρει δηλώσεις του Curioni, ο οποίος υπογραμμίζει ότι «... μια ενδεχόμενη συμφωνία με μια αντίπαλη ομάδα, θα αποδεικνυόταν πιθανότατα ευεργετική και για τις δυο πλευρές».

Επόμενο άρθρο »

Ανασκόπηση 1ου μισού: Argentina

« Προηγούμενο άρθρο

Ανασκόπηση 1ου μισού: Τέξας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα