• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ανασκόπηση 1ου μισού: Τέξας
Όλα δείχνουν ότι θα έχουμε ένα ενδιαφέρον Πρωτάθλημα
Νέα 29/07/2015 - 17:37

Ένας Γύρος που οι περισσότεροι θα τον θυμούνται για τον ανεπανάληπτο τρόπο με τον οποίο ο Marc Marquez ξεπέρασε ένα τεχνικό πρόβλημα με τη μοτοσυκλέτα του στις κατατακτήριες, κατορθώνοντας να πάρει μια τεράστια pole position!

 

Αναμφίβολα, τα τρία περίπου αυτά περιβόητα λεπτά, ή καλύτερα ο ένας γύρος που χάρισε την pole position στον Ισπανό, ήταν ό,τι καλύτερο έχουμε δει από τον Marquez στη μεγάλη κατηγορία.

 

Η ενέργεια που έβγαλε στην πίστα αλλά και ο τρόπος που οδήγησε, θα έλεγε κανείς ότι σε κάθε στροφή σχεδόν κινδύνευε να πέσει, έχοντας από κάτω του έναν νευρικό και ασυγκράτητο κινητήρα, άνοιξαν το δρόμο για την πρώτη του φετινή νίκη!

 

«Ένιωθα καλά όλο το Σ/Κ και ήμουν συγκεντρωμένος στον αγώνα, αλλά ήταν δύσκολα στην αρχή διότι είχε αλλάξει η πίστα μετά από τόση βροχή. Μετά όμως, όταν άρχισα να νιώθω πιο πολύ όπως στις ΕΔ, πίεσα, έκανα διαφορά και τα κατάφερα».

 

« , διότι οι Valentino και Dovi είναι πολλοί σταθεροί. Μετά απ’ ότι έγινε στο Qatar ήταν καιρός να επιστρέψουμε στην κορυφή και να κερδίσουμε μερικούς πόντους. Αυτό το αποτέλεσμα μας δίνει ώθηση για τον επόμενο Γύρο».

 

Ο Andrea Dovizioso ήταν και πάλι δεύτερος, με τον αναβάτη των κόκκινων να κάνει μια πολύ καλή αρχή πάνω στην GP15. Ο Valentino Rossi παραδέχτηκε ότι ο συμπατριώτης του ήταν καλύτερος και συμβιβάστηκε με την τρίτη θέση, κρατώντας όμως το προβάδισμα στη βαθμολογία.

Επόμενο άρθρο »

Η Aprilia προσεγγίζει τον Bradl;

« Προηγούμενο άρθρο

Η Honda απολογείται στον Stoner!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα