• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rea: Ήμουν πιο γρήγορος από τον Sykes
Είμαι σίγουρος γι’ αυτό!
Νέα 22/07/2015 - 15:41

Ο Jonathan Rea θεωρεί ότι είχε καλύτερο ρυθμό από τον Tom Sykes, εκθειάζοντας όμως την αμυντική στάση του ομόσταυλού του και στα δυο σκέλη της Laguna Seca.

 

Ξεκινώντας από την πέμπτη θέση, ο Rea βρέθηκε στην τρίτη θέση σχεδόν από την αρχή αλλά μετά συνάντησε μπροστά του τον εξαιρετικό Sykes που υπερασπίστηκε με επιτυχία τη δεύτερη θέση του.

 

Τρεις φορές κατάφερε ο Rea να περάσει με - επιθετικές όπως τις χαρακτήρισε - κινήσεις τον Sykes, αλλά και τις τρεις φορές ο τελευταίος είχε άμεση την απάντηση.

 

Αν και απογοητευμένος που δεν πέρασε τον Sykes, ακόμα περισσότερο επειδή πίστευε ότι είχε καλύτερο ρυθμό, ο Rea ήταν ικανοποιημένος με τις δυο τρίτες θέσεις του, τις χειρότερές του μέχρι στιγμής στο Πρωτάθλημα!

 

«Προσπάθησα πολύ, αλλά δεν μπορούσα να κάνω τίποτ’ άλλο για να περάσω τον Sykes στο πρώτο σκέλος. Είχε καλό ρυθμό, αλλά είμαι σίγουρος ότι είχα καλύτερο, αλλά δεν μπορούσα να τον περάσω».

 

«Προσπάθησα μερικές φορές, αλλά ανοίχτηκα και ήταν ξεκάθαρο ότι αν ήταν να τον περάσω, αυτό θα γινόταν με μια επιθετική κίνηση. Στους τελευταίους γύρους όμως δεν μου δόθηκε η ευκαιρία. Έκανε έξυπνο αγώνα».

 

«Στην τελευταία στροφή ήμουν λίγο πιο πίσω και ήταν μια από τις στιγμές που πρέπει να συμπεριφερθείς έξυπνα, διότι οι 16β είναι καλύτεροι από τους 0».

 

«Και στο δεύτερο σκέλος είχαμε καλύτερο ρυθμό, αλλά εκεί ήταν περισσότερο δικό μου λάθος, καθώς έκανα πολλά λάθη στον αγώνα. Χάσαμε και πολύ χρόνο όταν ήρθε η βροχή, αλλά είχαμε και οι δυο καλό ρυθμό».

 

Αν κι έχασε από τον Sykes, ο Jonathan Rea εξακολουθεί να έχει τεράστια διαφορά από τον ομόσταυλό του στη βαθμολογία (125β), οχτώ αγώνες πριν από το τέλος της σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Περιορισμοί στις δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Ο εξαιρετικός αμυντικός Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα