• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο εξαιρετικός αμυντικός Sykes!
Αποδεκτές οι δυο δεύτερες θέσεις, αλλά...
Νέα 22/07/2015 - 14:35

Ο Tom Sykes κατάφερε να επικρατήσει του ομόσταυλού του και στα δυο σκέλη της Laguna Seca, μετά από εξαιρετική άμυνα στις γραμμές του επί του Jonathan Rea.

 

Χωρίς να μπορεί να ακολουθήσει τον Chaz Davies μπροστά, ο Sykes πέρασε τους 25 γύρους και των δυο αγώνων κρατώντας πίσω του με υπέροχο τρόπο τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Rea.

 

Αυτό δεν σημαίνει ότι ο τελευταίος δεν πέρασε ποτέ μπροστά από τον Sykes, αλλά κάθε φορά που συνέβαινε κάτι τέτοιο, ο Βρετανός έβρισκε τον τρόπο να περάσει και πάλι μπροστά από τον Ιρλανδό.

 

«Ο Jonathan κι εγώ είχαμε μια πολύ ωραία μάχη σε όλο το πρώτο σκέλος. Στην ταμπέλα μου είχα πάντα +0 κι έτσι έπρεπε να διαχειριστώ την κατάσταση», σχολίασε ο Tom Sykes.

 

«Ένιωσα τη φθορά του πίσω ελαστικού κι έπρεπε να αντισταθμίσω την κατάσταση σε κάποιους τομείς, προσπαθώντας να κάνω λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Δεδομένων των συνθηκών, είμαι χαρούμενος με τη 2η θέση».

 

«Κάναμε δυο μικρές αλλαγές στο δεύτερο αγώνα και ήταν περίεργο γιατί στην αρχή πίστεψα ότι είχα ένα πολύ καλό στήσιμο με τη μοτοσυκλέτα, αλλά με τη βροχή ο Chaz πήρε μερικά ρίσκα παραπάνω».

 

«Του βγήκε γιατί έκανε μεγάλη διαφορά και πιστεύω ότι αυτός ήταν ο αποφασιστικός παράγοντας στο δεύτερο αγώνα».

 

«Είχαμε κάποιες προειδοποιήσεις και δεν μπορούσα να μείνω με τον Chaz. Σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος, αλλά δεν ήμουν αρκετά κοντά. Δυο δεύτερες θέσεις είναι αποδεκτές, αλλά ήταν άλλος αυτός που πήρε τις νίκες».

 

Για πρώτη φορά φέτος ο Sykes πήρε περισσότερους βαθμούς από τον Rea σε ένα αγωνιστικό Σ/Κ, με τη διαφορά των δυο να είναι στους 125β τέσσερεις γύρους πριν το τέλος.

Επόμενο άρθρο »

Rea: Ήμουν πιο γρήγορος από τον Sykes

« Προηγούμενο άρθρο

Αυτοκρατορικός Davies!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα