• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Moto2: Περιορισμοί στις δοκιμές
Σε ισχύ από το 2016
Νέα 22/07/2015 - 17:51

Ο Gianluca Montiron της JiR θεωρεί ότι οι ιδιωτικές δοκιμές κάνουν τη διαφορά στο Πρωτάθλημα της Moto2 και υπό αυτό το πρίσμα, θωρεί ότι ο νέος κανονισμός είναι στο σωστό δρόμο.

 

Έχοντας πλαίσιο της TSR από το 2010 ως το 2014, η ομάδα του Montiron επέλεξε το αντίστοιχο της Kalex φέτος για τον αναβάτη της, τον Randy Krummenacher, με καλύτερη θέση μέχρι στιγμής τη 12η.

 

«Ο αναβάτης μας έχει βελτιωθεί φέτος, έχει πάρει βαθμούς κι έχει καταφέρει να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή. Είμαι βέβαιος ότι θα κάνει ακόμα ένα βήμα στο δεύτερο μισό του Πρωταθλήματος», σχολίασε.

 

«Για την ώρα, αυτοί οι αναβάτες που είναι όλη την ώρα πάνω στη μοτοσυκλέτα και κάνουν συχνά δοκιμές, έχουν το πάνω χέρι και κάνουν τη διαφορά».

 

«Ο νέος κανονισμός θα ισχύει από το 2016 και θα επιτρέπει ως μέγιστο αριθμό ημερών για δοκιμές τις 10. Αυτό είναι ένα καλό βήμα ώστε να δημιουργηθεί μια δίκαιη κατάσταση μεταξύ των συμμετεχόντων».

 

Εδώ να σημειώσουμε ότι ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής Tito Rabat, οφείλει εν πολλοίς τον Τίτλο του στη σκληρή δουλειά και στις συνεχόμενες δοκιμές που έκανε και συνεχίζει να κάνει στην πίστα της Almeria.

 

Ήταν εκεί που πριν από μερικές εβδομάδες, κατά τη διάρκεια ιδιωτικών δοκιμών, έσπασε την κλείδα του.

Επόμενο άρθρο »

Suzuka 8h: Πρώτη ημέρα

« Προηγούμενο άρθρο

Rea: Ήμουν πιο γρήγορος από τον Sykes

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα