• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Αυτοκρατορικός Davies!
Πήρε το πρώτο διπλό της Ducati μετά το 2012!
Νέα 21/07/2015 - 17:56

Η επιβλητική του παρουσία στη Laguna Seca και η διπλή νίκη που πέτυχε, σύμφωνα με τον Chaz Davies οφείλεται στο γεγονός ότι η Ducati βελτιώνει συνεχώς τη μοτοσυκλέτα της τον τελευταίο χρόνο.

 

Για τον Davies αυτές δεν ήταν οι πρώτες φετινές του νίκες πάνω στην 1199R, καθώς είχε προηγηθεί η νίκη του στην Aragon. Ωστόσο αυτό το διπλό είχε ιδιαίτερη σημασία, καθώς ήταν το πρώτο της Ducati μετά την κυριαρχία του Checa στην Imola το 2012.

 

«Είμαι πολύ, πάρα πολύ χαρούμενος με αυτά τα αποτελέσματα και είναι βέβαιο ότι απολαύσαμε τους καρπούς των κόπων μας σήμερα. Ίσως αυτή η πίστα αναδεικνύει τις δυνατότητές μας».

 

«Πάντως καταφέραμε να κάνουμε δυο αγώνες οι οποίοι κύλισαν σχεδόν βάσει σχεδίου! Δεν πίστευα ότι θα γύριζα στο 1:23, αλλά έκανα πολύ γρήγορους γύρους στην αρχή του πρώτου αγώνα και μετά απλά διαχειρίστηκα τη διαφορά».

 

«Κάναμε κάποιες ελάχιστες αλλαγές για το δεύτερο σκέλος και νομίζω ότι μας βοήθησαν. Πήρα ρίσκα με τη βροχή και ανησυχούσα μήπως πέσω, αλλά ευτυχώς η βροχή σταμάτησε και όλα κύλισαν ομαλά μέχρι το τέλος».

Επόμενο άρθρο »

Ο εξαιρετικός αμυντικός Sykes!

« Προηγούμενο άρθρο

Τραγωδία στη Laguna Seca

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα