• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laguna Αγώνας 1: Κυριάρχησε ο Davies!
Δεύτερος ο Sykes, πρώτη 3η θέση για Rea
Νέα 19/07/2015 - 23:28

Απόλυτος κυρίαρχος ο Chaz Davies στο πρώτο σκέλος της Laguna Seca, με τον Βρετανό να παίρνει τη δεύτερη νίκη του πάνω στην Ducati, χωρίς να χάσει το προβάδισμα από την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα.

 

Ξεκινώντας από την παρθενική του pole position, ο Chaz Davies δεν έκανε το λάθος και ξεκίνησε δυναμικά από το σβήσιμο των φώτων. Χωρίς να συναντήσει αντίσταση, ο αναβάτης της Ducati το μόνο που έκανε ήταν να διευρύνει συνεχώς τη διαφορά του από τους υπόλοιπους!

 

Στη νίκη του αυτή τον «βοήθησαν» και οι δυο αναβάτες της Kawasaki, οι οποίοι μάχονταν ασταμάτητα μεταξύ τους, δίνοντας την ευκαιρία στον Davies να «γυρίζει» ανενόχλητος την Αμερικάνικη πίστα.

 

Πάντως οι δυο Kawasaki προσέφεραν σπουδαίο θέαμα! Ο Rea τα έδωσε όλα για να περάσει τον ομόσταυλό του, όμως ο Sykes ήταν πραγματικά υπέροχος στον τρόπο που υπερασπιζόταν τις γραμμές του!

 

Στο τέλος κατάφερε να κρατήσει αυτός τη δεύτερη θέση, ενώ για πρώτη φορά φέτος ο Jonathan Rea δεν τερμάτισε σε μια από τις δυο πρώτες θέσεις ενός αγώνα. Ακόμα κι έτσι βέβαια, διατήρησε στο 100% το ποσοστό των βάθρων του φέτος!

 

Η νίκη για τον Davies του χάρισε την τρίτη θέση στη βαθμολογία, εις βάρος του Leon Haslam ο οποίος κατάφερε τελικά να πάρει τρεις βαθμούς μετά την πτώση που είχε στα τέλη του αγώνα. Για τον Rea από την άλλη, η 3η θέση ήταν το χειρότερό του αποτέλεσμα φέτος!

 

Ο Giugliano έκανε άσχημη εκκίνηση, αν και ο δεύτερος αναβάτης της Ducati θεωρούνταν από πολλούς ικανός να καταφέρει κάτι πολύ καλό στη Laguna Seca. Από τη δεύτερη θέση του grid έπεσε πολύ γρήγορα στην έβδομη θέση.

 

Στη συνέχεια ανέβασε την απόδοσή του και κερδίζοντας δυο θέσεις, σκαρφάλωσε στην πέμπτη έχοντας μπροστά του έναν μαχητικότατο Jordi Torres. Ο τελευταίος έκανε δύσκολη τη ζωή του Giugliano, ο οποίος μετά από 13 γύρους και στο τέλος του αγώνα κατάφερε να τον περάσει.

 

Με τον Haslam να πέφτει όταν ήταν στην έκτη θέση, αυτή πέρασε στα χέρια του Alex Lowes, ο οποίος πέρασε τη γραμμή τερματισμού μπροστά από τους Guintoli και Van der Mark της Pata Honda. Ο τελευταίος έκανε πολύ καλό αγώνα και τερμάτισε όγδοος από την 15η θέση.

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Leandro Mercado και ο Leon Camier, ο οποίος κατάφερε στο τέλος να βγει νικητής από μια ακόμα υπέροχη μάχη που διαδραματίστηκε ανάμεσα στον ίδιο και στους Randy de Puniet και Roman Ramos.

Επόμενο άρθρο »

Laguna Αγώνας 2: Διπλό για τον Davies!

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna SP: Παρθενική pole για τον Davies!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα