• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laguna SP: Παρθενική pole για τον Davies!
Το 1-2 έκανε η Ducati χτες τα ξημερώματα
Νέα 19/07/2015 - 09:19

Τα ξημερώματα χτες ολοκληρώθηκε η διαδικασία της Superpole, με τον Chaz Davies να παίρνει την πρώτη pole position της καριέρας του, ενώ η Ducati έκανε το 1-2!

 

Ο Βρετανός φύλαγε τον πολύ γρήγορο γύρο του για όταν μετρούσε το περισσότερο, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:22,101δ αφήνοντας τον ομόσταυλό του στη δεύτερη θέση.

 

Η διαφορά τους ήταν λίγο κάτω από δυο δέκατα, με τον Giugliano να κάνει λάθος στην πρώτη του έξοδο με το μαλακό ελαστικό κι έτσι αναγκάστηκε να πιέσει όσο μπορούσε στη δεύτερη.

 

Η επιτυχία του Davies ήταν πολύ σημαντική μιας και μιλάμε για την πρώτη του pole position σε 89 Γύρους στα SBK - από το 2012 που έκανε το ντεμπούτο του - ενώ και στους 28 Αγώνες στην Supersport είχε μόνο μια pole!

 

Στην πρώτη σειρά, μαζί με το δίδυμο της Ducati, θα βρεθεί και ο Jordi Torres που έκανε καταπληκτική εμφάνιση στις κατατακτήριες και κατάφερε να κρατήσει πίσω του τις Kawasaki.

 

Πράγματι, ούτε ο Sykes αλλά ούτε και ο κυρίαρχος στα SBK φέτος, Jonathan Rea, δεν κατάφεραν να ανταπεξέλθουν στον ένα γύρο και θα ξεκινήσουν από την 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

 

Στη δεύτερη σειρά θα πάρει θέση και ο Leon Haslam. Την τρίτη σειρά ανοίγει ο Niccolo Canepa, μπροστά από τον Alex Lowes ο οποίος σίγουρα θα θέλει να πει δυο λόγια στον Giugliano που του κατέστρεψε έναν γρήγορο γύρο.

 

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Sylvain Guintoli, πήρε την ένατη θέση, ενώ ο Leon Camier (που πέρασε από την SP1) εξασφάλισε μια καλή δέκατη θέση, μπροστά από τους David Salom και Ayrton Badovini.

Επόμενο άρθρο »

Laguna Αγώνας 1: Κυριάρχησε ο Davies!

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna ΕΔ3: Ο Sykes μπροστά απ’ τις Ducati!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα