• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laguna ΕΔ3: Ο Sykes μπροστά απ’ τις Ducati!
Στο 2-3 Davies και Giugliano, στην έκτη θέση ο Rea!
Νέα 18/07/2015 - 22:58

Ο Tom Sykes σκαρφάλωσε στην πρώτη θέση με το τέλος των τρίτων ελεύθερων δοκιμών στη Laguna Seca, μπροστά από τις δυο Ducati των Chaz Davies και Davide Giugliano.

 

Ο καλός χρόνος για τον Βρετανό ήρθε περίπου στα μισά της περιόδου, 1:23,105δ, ωστόσο κανείς δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει, αν και ο Chaz Davies έφτασε στα 90 χιλιοστά από τον αναβάτη της Kawasaki.

 

Αν και αντιμετώπισε τεχνικό πρόβλημα προς το τέλος των ΕΔ3, ο Davide Giugliano κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση, την ώρα που η Aprilia ήταν πιο ανταγωνιστική σήμερα και οι Torres-Haslam ήταν στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

 

Ο πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος, Jonathan Rea, ήταν στην έκτη θέση - τέσσερα δέκατα πιο αργός από τον ομόσταυλό του - ενώ εντυπωσιακά συνέχισε ο Niccolo Canepa, περνώντας με άνεση απευθείας στην SP2.

 

Στο δεύτερο σκέλος της Superpole θα είναι μαζί του και οι Alex Lowes, Sylvain Guintoli και David Salom. Το υψηλό επίπεδο ανταγωνισμού αντικατοπτρίζεται από το γεγονός ότι οι Badovini και De Puniet έχασαν την SP2 για 7 και 67χιλ αντίστοιχα!

Επόμενο άρθρο »

Laguna SP: Παρθενική pole για τον Davies!

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna ΕΔ2: Στην κορυφή ο Davies

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα