• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Laguna ΕΔ2: Στην κορυφή ο Davies
Ducati και Kawasaki ξεκίνησαν καλά στην Αμερική
Νέα 18/07/2015 - 05:07

Ο Chaz Davies ήταν αυτός που κατάφερε να πάρει την πρώτη θέση στην Laguna Seca μετά το τέλος των ΕΔ2, με την Ducati και την Kawasaki να κάνουν καλό ξεκίνημα στην Αμερική.

 

Ο αναβάτης της Ducati κρατούσε την πρώτη θέση και στις ΕΔ1, αλλά δυο γρήγοροι γύροι τρία λεπτά πριν από το τέλος, από τους Rea-Sykes τον άφησαν στην τρίτη θέση.

 

Στις ΕΔ2 ήταν αυτός ο οποίος τρία λεπτά πριν από το τέλος έκανε έναν γρήγορο γύρο στο 1:23,633 και κρατήθηκε στην πρώτη θέση με διαφορά στο ένα δέκατο από τον δεύτερο.

 

Ο Sykes έκανε το γρήγορο γύρο του πολύ νωρίς και στο τέλος έμεινε δεύτερος, μπροστά από τον Giugliano ο οποίος είχε μια πτώση λίγα λεπτά πριν ολοκληρωθούν οι ΕΔ2 και τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Rea.

 

Μόλις στο δεύτερο Σ/Κ του αφότου επέστρεψε στην ομάδα της Althea Ducati, ο Niccolo Canepa εντυπωσίασε και κατάφερε να κάνει χρόνο μέσα στην πεντάδα, μπροστά από τις Aprilia των Haslam και Torres.

 

Το καλύτερό του ξεκίνημα σε αγωνιστικό Σ/Κ φέτος έκανε ο De Puniet, με τον Γάλλο να πετυχαίνει τον όγδοο καλύτερο χρόνο και να μένει μπροστά από τον ομόσταυλό του, Alex Lowes.

 

Δύσκολη ημέρα για την Pata Honda, με τον Guintoli να έχει τον δέκατο χρόνο και τον Van der Mark - ο οποίος μαθαίνει την Αμερικανική πίστα - να είναι μόλις 14ος και να έχει δύσκολο έργο μπροστά του για να περάσει απευθείας στην SP2.

Επόμενο άρθρο »

Laguna ΕΔ3: Ο Sykes μπροστά απ’ τις Ducati!

« Προηγούμενο άρθρο

Laguna ΕΔ1: Το 1-2 η Kawasaki

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα