• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επετειακή GSX-R1000
Για τα 30 χρόνια της μοτοσυκλέτας
Τεστ-Μοντέλα 14/07/2015 - 12:49

Στο πρόσφατο Grand Prix του Sachsenring, η εργοστασιακή ομάδα της Suzuki, αγωνίστηκε με retro χρώματα άσπρο και μπλε, προς τιμή του Kevin Schwantz και των αγωνιστικών επιτυχιών του κατασκευαστή κατά το παρελθόν.

 

Λίγες ώρες πριν την επίσημη έναρξη του αγωνιστικού τριημέρου, το εργοστάσιο αποκάλυψε μια ειδική έκδοση για τα 30 χρόνια της GSX-R1000, επίσης φόρος τιμής στο αρχικό μοντέλο των 750cc που παρουσιάστηκε το 1985.

 

Τα ειδικά χρώματα της αγωνιστικής μοτοσυκλέτας των Aleix Espargaro και Maverick Vinales θα χρησιμοποιηθούν και στο GP της Indianapolis στις αρχές Αυγούστου.

 

Όσο για την ειδική έκδοση των 30 χρόνων, δεν γνωρίζουμε ακριβώς πότε θα έρθει στην Ελλάδα, με την τιμή της πιθανότατα να κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα με το τωρινό μοντέλο με ABS.

 

Στο δελτίο τύπου του κατασκευαστή, διαβάζουμε: «Η Suzuki αποκάλυψε στο Sachsenring της Γερμανίας μια ειδική μοτοσυκλέτα για τα 30 χρόνια παραγωγής της GSX-R».

 

«Αυτή θα είναι σύντομα διαθέσιμη σε όλες τις αντιπροσωπείες παγκοσμίως και θα έχει τα ίδια χρώματα με τα οποία θα είναι στην πίστα οι Aleix Espargaro και Maverick Vinales αυτό το Σ/Κ».

Επόμενο άρθρο »

Quadro 4: Το μόνο 4ροδο scooter στον κόσμο!

« Προηγούμενο άρθρο

TRIUMPH DAYTONA 675 SIN1ORIS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα