• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εντός στόχων ο Iannone
Dovi: Δεν το χρειαζόμασταν αυτό τώρα
Νέα 13/07/2015 - 19:53

Στην πέμπτη θέση ολοκλήρωσε ο Andrea Iannone τον ένατο Γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας Μοτοσυκλετών, που έγινε στην πίστα του Sachsenring στη Γερμανία.

 

Ξεκινώντας από τη δεύτερη σειρά και την τέταρτη θέση, ο 25χρονος άσος ήταν πέμπτος στον πρώτο γύρο του αγώνα, θέση που κράτησε σε όλη τη διάρκεια των 30 γύρων.

 

«Σίγουρα ήταν δύσκολο να διαχειριστούμε την κατάσταση. Καταφέραμε όμως να τερματίσουμε και πάλι μέσα στην πεντάδα, που - όπως έχω πει από την αρχή - είναι ο βασικός μας στόχος».

 

«Προφανώς και η ικανοποίηση που έχεις όταν δίνεις μάχες με τους μπροστά αναβάτες είναι μεγαλύτερη, ωστόσο αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να κάνουμε το κάτι παραπάνω».

 

«Στην αρχή προσπάθησα να μείνω κοντά στους αναβάτες, παίρνοντας ρίσκα, όμως γρήγορα κατάλαβα ότι έχανα πολύ στο δεύτερο και τρίτο κομμάτι της πίστας κι έτσι συνέχισα στο δικό μου ρυθμό».

 

Ο Andrea Dovizioso είχε πολύ πιο δύσκολο αγώνα, ξεκινώντας από την τέταρτη σειρά μιας κι έκανε τον 11ο καλύτερο χρόνο στις κατατακτήριες.

 

Ο 29χρονος γρήγορα ανέβηκε στην όγδοη θέση και την κράτησε μέχρι τον 14ο γύρο, όντας πίσω από τον Cal Crutchlow. Δυστυχώς όμως, στον επόμενο γύρο, έπεσε κι εγκατέλειψε οριστικά τον αγώνα.

 

«Είμαι πολύ απογοητευμένος με την πτώση. Δεν χρειαζόμασταν κάτι τέτοιο τώρα. Αν και δεν είναι εύκολο σ’ αυτή την πίστα, κατάφερα στην αρχή να κερδίσω μερικές θέσεις. Πίεζα πολύ και ήμουν συνεχώς στο όριο και γι’ αυτό δεν απέφυγα το λάθος».

 

«Είμαι απογοητευμένος για την ομάδα και για το Πρωτάθλημα. Επιβεβαιώνεται ότι για την ώρα δεν έχουμε την ίδια ταχύτητα, όπως στην αρχή του Πρωταθλήματος. Το ξέραμε ότι εδώ θα ήταν δύσκολα».

 

«Τώρα περιμένω με αυτοπεποίθηση την Indy, όπου θα πάρουμε μερικές ακόμα ενδείξεις της κατάστασης στην οποία βρισκόμαστε, καθώς είναι μια πίστα που ταιριάζει καλύτερα στην GP15».

Επόμενο άρθρο »

Αγώνας-Εφιάλτης για Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Δεν τον περίμενε ούτε ο Pedrosa

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα