• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Δεν τον περίμενε ούτε ο Pedrosa
Τον πολύ δυνατό του ρυθμό στο τέλος!
Νέα 13/07/2015 - 14:00

Ούτε ο ίδιος ο Dani Pedrosa δεν περίμενε να είναι τόσο δυνατός στους τελευταίους γύρους του Αγώνα στο Sachsenring, όταν και κατάφερε να κάνει διαφορά από τον Valentino Rossi.

 

Ο Pedrosa πέρασε τον Ιταλό θρύλο για πρώτη φορά στον 17ο γύρο και παρά το ότι κατάφερε να του κάνει μια μικρή διαφορά, ο Vale αντεπιτέθηκε και τον πλησίασε έξι γύρους πριν το τέλος!

 

Όμως από εκεί και πέρα ο Ισπανός ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή του, αφήνοντας ανήμπορο να αντιδράσει τον Rossi, ο οποίος στο parc ferme δήλωνε ότι ο Pedrosa πρέπει «... να είχε κάποιον άσο κρυμμένο στο μανίκι του».

 

«Ήταν ένα καλό φινάλε για εμένα και είναι η πρώτη φορά - φέτος - που τερματίζω τόσο κοντά στην κορυφή και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος», σχολίασε ο Dani Pedrosa.

 

«Σε γενικές γραμμές ήταν καλό Σ/Κ, ενώ έκανα επιτέλους καλή εκκίνηση. Στην αρχή δεν μπορούσα να πιέσω δυνατά και ήμουν τέταρτος κι έτσι ο Marc πέρασε μπροστά και δεν μπόρεσα να τον ακολουθήσω».

 

«Έτσι έμεινα να παλεύω με τις Yamaha και προσπάθησα να πάρω τη δεύτερη θέση. Μετά, προς μεγάλη μου έκπληξη, στο τέλος ήμουν πολύ δυνατός και κατάφερα να τερματίσω πολύ καλά».

 

«Η πίστα δεν με κούρασε στο δεξί μου χέρι, εξαιτίας των πολλών αριστερών στροφών. Βέβαια το να είσαι μπροστά μ’ αυτό το ρυθμό για όλο τον αγώνα, είναι η καλύτερη προπόνηση για τα επόμενα GP».

Επόμενο άρθρο »

Εντός στόχων ο Iannone

« Προηγούμενο άρθρο

Διπλή Νίκη για τη HEBO

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα