• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Τώρα το διασκεδάζω πάλι!
Θέλουμε ακόμα ένα βήμα για να είμαστε εκεί εντελώς
Νέα 13/07/2015 - 10:07

Πλέον το διασκεδάζει και πάλι στους αγώνες ο Marc Marquez, όπως ο ίδιος αποκάλυψε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε του αγώνα στο Sachsenring!

 

Ο Ισπανός κατάφερε και πήρε το προβάδισμα από τον Jorge Lorenzo στον πέμπτο γύρο κι από εκεί και πέρα δεν ένιωσε σε κανένα σημείο του αγώνα απειλή, αυξάνοντας σταδιακά τη διαφορά του από τον δεύτερο.

 

Ήταν η έκτη του συνεχόμενη νίκη στο Sachsenring από την pole position και η έκτη φορά που έγραψε τον ταχύτερο γύρο στη Γερμανική πίστα, ωστόσο ο ίδιος υπογράμμισε ότι με αυτή του την επιτυχία δεν σημαίνει ότι λύθηκαν αυτόματα όλα του τα προβλήματα.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενος με αυτή τη νίκη, διότι δούλεψα πολύ σκληρά στο Assen κι εδώ. Στην Ολλανδία πλησιάσαμε κοντά κι εδώ τα καταφέραμε», σχολίασε ο Marquez.

 

«Επίσης είμαι χαρούμενος διότι αρχίζω και το διασκεδάζω και πάλι πάνω στη μοτοσυκλέτα. Έμεινα συγκεντρωμένος μέχρι τέλους και τώρα μπορούμε να χαρούμε τη νίκη».

 

«Στη συνέχεια θα κάνουμε ένα τεστ στο Misano που θα είναι σημαντικό για το δεύτερο μισό της σεζόν, ώστε να βρούμε λύσεις στα προβλήματα που έχουμε και τα οποία είχαμε κι εδώ».

 

«Είναι σημαντικό το 1-2 για τη Honda που δουλεύει σκληρά στην Ιαπωνία για να μας φέρνει τα καλύτερα. Σίγουρα φαίνεται ότι έχουμε φτάσει στο σκοπό μας, αλλά θέλουμε ακόμα ένα βήμα για να είμαστε εκεί εντελώς».

 

Στη συνέχεια μίλησε για την επιλογή των ελαστικών και απέδωσε τα εύσημα στην εξαιρετική κίνηση του Jorge Lorenzo στην αρχή του αγώνα από την εξωτερική.

 

«Η εκκίνηση ήταν καταπληκτική. Ξεκίνησα καλά και πήγα από την εσωτερική γιατί η πρώτη στροφή κρύβει κινδύνους, είδα όμως τον Lorenzo που είχε εντυπωσιακή γραμμή!»

 

«Ο Dani κι εγώ είχαμε το σκληρό μπροστά και οι δυο μας ήμασταν σταθεροί στις πρώτες στροφές, διότι αν χάσεις το μπροστινό στις κατηφορικές αυτό είναι άσχημα νέα».

 

«Μετά, αφού πέρασα τον Lorenzo, συνέχισα με το ρυθμό που είχα από τα ελεύθερα και αφού είδα ότι η διαφορά είχε πάει στα 3 ή 4δ άρχισα να τη διαχειρίζομαι».

 

Την ώρα που οι περισσότεροι στο paddock θα ξεκινήσουν από σήμερα τις διακοπές τους, ο Marquez και η Repsol Honda θα κάνουν ιδιωτικές δοκιμές στο Misano, έχοντας να δοκιμάσουν αρκετά πράγματα για να κάνουν πιο ανταγωνιστική την RC213V.

 

Τις πρώτες δυο ημέρες του τεστ θα έχουν τα ελαστικά της Bridgestone, ενώ την τρίτη και τελευταία ημέρα θα βγουν στην πίστα με αυτά της Michelin. 

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Επέλαση Τίτλου!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Επιτέλους νίκη για Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα