• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Rossi: Επέλαση Τίτλου!
Πέρυσι έκανα καλό 2ο μισό, φέτος είμαστε δυνατότεροι!
Νέα 13/07/2015 - 11:05

Ύστερα από το ένατο φετινό του βάθρο (και 13ο συνεχόμενο από το GP της Ιαπωνίας πέρυσι) ο Valentino Rossi είναι βέβαιος ότι θα συνεχίσει δυνατός τη φετινή του επέλαση προς το δέκατο Τίτλο της καριέρας του!

 

Ο Ιταλός θρύλος έκανε πολύ καλό δεύτερο μισό πέρυσι στο Πρωτάθλημα και με δεδομένο ότι ακολουθούν αρκετές πίστες στις οποίες ο Vale είναι δυνατός, ο 36χρονος σούπερ σταρ ξέρει ότι έχει τη μεγάλη ευκαιρία να γράψει ιστορία!

 

«Μετά το διάλειμμα, νομίζω έχουμε τρεις πίστες στις οποίες τόσο ο Marc, όσο και ο Jorge είναι δυνατοί. Στην Indy - εκεί έκανα καλό αγώνα κι εγώ πέρυσι - στο Brno, που θα δούμε πως θα είμαι και στο Silverstone».

 

«Το Misano μ’ αρέσει, στην Aragon θα δούμε και μ’ αρέσουν και οι τελευταίες πίστες, αλλά θα πρέπει να περιμένουμε γιατί το κάθε Σ/Κ είναι διαφορετικό και η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να γύρει τη ζυγαριά στον ένα ή τον άλλο αναβάτη».

 

«Πέρυσι έκανα πολύ καλό δεύτερο μισό, αλλά φέτος είμαστε πιο δυνατοί γιατί η μοτοσυκλέτα είναι καλύτερη και γι’ αυτό θεωρώ ότι ναι... μπορούμε τη νίκη!»

 

Αξιολογώντας το πρώτο μισό της φετινής σεζόν, τόνισε: «Η καλύτερη στιγμή ήταν η νίκη στο Qatar, η πρώτη μου φέτος, επειδή ο αγώνας ήταν καταπληκτικός και διασκέδασα πολύ τον τελευταίο γύρο».

 

«Ήταν μια ωραία μάχη με τον Dovizioso και δεν ήξερα αν θα πάρω τη νίκη κι έτσι αυτή ήταν η καλύτερη στιγμή. Το να κερδίζεις τον πρώτο αγώνα είναι πολύ σημαντικό».

 

«Η χειρότερη στιγμή ήταν νομίζω στο Mugello, το χειρότερο Σ/Κ της σεζόν. Δεν δουλέψαμε στο 100% στον αγώνα και δεν ήμουν σε θέση να αποδώσω στο μέγιστο, σε μια πίστα που έχει μεγάλη σημασία για εμένα».


Ο Valentino Rossi στη συνέχεια - αφού του ζητήθηκε - βαθμολόγησε την απόδοσή του στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν με ένα 8 στα 10.

 

«Τώρα είναι σημαντικό να ξεκουραστούμε. Τουλάχιστον δέκα ημέρες, διότι στο πρώτο μισό δούλεψα πραγματικά σκληρά. Ποτέ δεν σταμάτησα, ώστε να είμαι σ’ ένα καλό επίπεδο κι έτσι χρειάζομαι λίγη ξεκούραση».

Επόμενο άρθρο »

Διπλή Νίκη για τη HEBO

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Τώρα το διασκεδάζω πάλι!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα