• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Iannone: Ήταν δύσκολο το κάτι παραπάνω
Dovi: Μου δίπλωνε συνεχώς το μπροστινό!
Νέα 11/07/2015 - 23:12

Ο Andrea Iannone θα ξεκινήσει τον ένατο αγώνα της φετινής σεζόν του MotoGP από τη δεύτερη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης.

 

Ο 25χρονος άσος της Ducati έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο στις σημερινές κατατακτήριες δοκιμές, έχοντας διαφορά εφτά δεκάτων από τον poleman, Marc Marquez.

 

«Κάναμε καλές κατατακτήριες και πήραμε το καλύτερο από τη μοτοσυκλέτα μας και το σύνολο που έχουμε», σχολίασε ο Iannone.

 

«Ήταν δύσκολο το να πάρουμε κάτι παραπάνω και απ’ αυτή την άποψη είμαι χαρούμενος, αλλά δεν είμαι χαρούμενος με τη συνολική μας απόδοση».

 

«Αύριο περιμένω να βελτιωθούμε, ώστε να μπορώ να διαχειριστώ καλύτερα τα γλιστρήματα της μοτοσυκλέτας. Όταν είμαστε πλαγιασμένοι, η GP15 μου τείνει να γλιστρά αρκετά».

 

«Θα είναι σημαντικό για τον αγώνα να είμαστε πιο σταθεροί στις στροφές και θα δούμε αν θα βάλουμε το σκληρό ελαστικό».

 

«Εδώ στο Sachsenring είναι πολύ σημαντικό να κάνεις καλή εκκίνηση και να μείνεις κοντά στους πρώτους κι από αυτή την πλευρά, η δεύτερη σειρά δεν είναι τόσο άσχημη».

 

Τα προβλήματα συνεχίζονται για τον ομόσταυλό του, με τον Andrea Dovizioso να μην έχει καλή παρουσία σήμερα, όταν και το μόνο που κατάφερε ήταν μόλις ο ενδέκατος καλύτερος χρόνος.

 

«Είμαι απογοητευμένος από τη θέση μου, διότι αυτό που με ενδιέφερε ήταν να ξεκινήσω από πιο μπροστά», παραδέχτηκε ο Dovi.

 

«Ήταν πολύ σημαντικό αυτό για εδώ, καθώς η πίστα είναι πολύ μικρή και στενή. Δεν κατάφερα όμως να κάνω καλές κατατακτήριες, διότι το μπροστινό συνεχώς μου κλείδωνε».

 

«Δεν μπορούσα να πιέσω όπως θα ήθελα, αν και θεωρώ ότι ο ρυθμός μου δεν είναι τόσο άσχημος κι έτσι θα προσπαθήσω να κερδίσω μερικές θέσεις στην εκκίνηση».

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Pedrosa: Ανυπομονώ για ένα καλό αποτέλεσμα!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα