• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Pedrosa: Ανυπομονώ για ένα καλό αποτέλεσμα!
Ο Marc έχει ελαφρώς καλύτερο ρυθμό από εμένα
Νέα 11/07/2015 - 23:09

Ο Dani Pedrosa δεν θα μπορούσε παρά να είναι χαρούμενος μετά και τη σημερινή πολύ καλή του παρουσία στο Sachsenring και τις κατατακτήριες δοκιμές.

 

Ο αναβάτης της Repsol Honda κατάφερε να κάνει τον δεύτερο καλύτερο χρόνο και να ισοφαρίσει το καλύτερό του αποτέλεσμα σε κατατακτήριες φέτος, μετά τη δεύτερη θέση του στο Γύρο του Qatar.

 

Ο Pedrosa θα παλέψει για τη νίκη αύριο και αν τα καταφέρει θα είναι η έβδομη σε όλες τις κατηγορίες και η πέμπτη του στην MotoGP μετά τις επικρατήσεις του το 2007, το 2010, το 2011 και το 2012.

 

«Είμαι χαρούμενος γιατί κάναμε καλές κατατακτήριες κι επειδή προηγουμένως είχαμε παραγωγικές ελεύθερες δοκιμές, με δυνατό ρυθμό», σχολίασε.

 

«Τώρα που είμαστε στην πρώτη σειρά, θα έχει μεγάλη σημασία να κάνουμε καλή εκκίνηση και αυτό θα είναι το σημείο-κλειδί για τον αγώνα».

 

«Η πίστα είναι τόσο μικρή, που αποκτάς μεγάλο πλεονέκτημα ξεκινώντας από τις πρώτες θέσεις κι έτσι αυτή τη φορά ελπίζω να ακολουθήσω το μπροστινό γκρουπ».

 

«Επίσης ρόλο θα παίξει και η επιλογή του μπροστινού ελαστικού. Θα δούμε πως θα πάει αύριο. Ανυπομονώ για ένα καλό αποτέλεσμα!»

 

«Ο Marc έχει ελαφρώς καλύτερο ρυθμό από εμένα, αλλά θα προσπαθήσουμε να τα πάμε καλά και να κάνουμε καλό αγώνα».

 

Στη συνέντευξη τύπου, όταν τον ρώτησαν για το ποιος θεωρεί ότι είναι πιο πεινασμένος για τη νίκη αύριο, αυτός ή ο Marquez, αποκρίθηκε: «Στόχος είναι πάντα η νίκη κι έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία φορά».

 

«Βέβαια μεσολάβησε και η εγχείριση, αλλά πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά με κάθε GP που περνάει, με εξαίρεση την Ολλανδία».

 

«Γι’ αυτό είμαι χαρούμενος που ξεκινώ από την 1η σειρά και θα έχω την ευκαιρία να παλέψω στον αυριανό αγώνα για τη νίκη, για εμένα και την ομάδα μου».

Επόμενο άρθρο »

Iannone: Ήταν δύσκολο το κάτι παραπάνω

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Στο στόχαστρο ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα