• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto2: ΚΑΤ
Τρίτη συνεχόμενη pole για τον Zarco!
Νέα 11/07/2015 - 09:14

Με έναν εντυπωσιακό χρόνο στο 1:24,044 - νέο απόλυτο χρόνο για το Sachsenring - ο Johann Zarco πετάει το γάντι στον ανταγωνισμό και παίρνοντας την τρίτη συνεχόμενη pole position, είναι έτοιμος για τη νίκη αύριο!

 

Αν τα καταφέρει, αυτή θα είναι η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Γάλλο αναβάτη, ο οποίος θα έχει και τις περισσότερες (τέσσερεις) νίκες από κάθε άλλον συμπατριώτη του στη μεσαία κατηγορία.

 

Μόνο ο Xavier Simeon κατάφερε να πλησιάσει τον Zarco και μάλιστα σε απόσταση αναπνοής, μιας και η διαφορά των δυο ήταν μόλις 89χιλ! Ο Βέλγος επιστρέφει στην πρώτη σειρά μετά το Γύρο στο Qatar.

 

Ο Franco Morbidelli συνέχισε να κλέβει την παράσταση, καθώς μετά την πρώτη του θέση στις ΕΔ3, κατάφερε να πάρει την τρίτη θέση στις κατατακτήριες δοκιμές σήμερα, που είναι και η καλύτερή του για φέτος.

 

Τρίτος ήταν και στις κατατακτήριες της Valencia πέρυσι, που είναι και η καλύτερη θέση που έχει πάρει ποτέ σε κατατακτήριες δοκιμές της Moto2. Την πεντάδα έκλεισαν οι Thomas Luthi και Simone Corsi.

 

Οχτώ Kalex θα παραταχθούν αύριο στις πρώτες θέσεις του σχηματισμού εκκίνησης, με τον Tito Rabat να κλείνει τη δεύτερη σειρά, μπροστά από τους Sandro Cortese και Jonas Folger.

 

Απογοητευτικός ο Sam Lowes, θα έχει πολύ δύσκολο έργο αύριο ξεκινώντας από την ένατη θέση τον αγώνα, ειδικά βλέποντας τον Zarco στην pole position και ικανό να μπορέσει να ξεφύγει και να πάρει γι’ ακόμα μια φορά φέτος τους 25β της νίκης.

Επόμενο άρθρο »

Εντυπωσιακή η Ρομποτή στον Αγώνα

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Ήταν δύσκολο το κάτι παραπάνω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα