• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring KAT: Σ’ άλλο επίπεδο ο Marquez!
Πήρε την 6η συνεχόμενη pole position στη Γερμανία!
Νέα 11/07/2015 - 17:26

Ο Marc Marquez πήρε την έκτη συνεχόμενη pole position στην πίστα του Sachsenring και μάλιστα διαλύοντας τα χρονόμετρα, γράφοντας έναν εντυπωσιακό χρόνο στο 1:20,336 που αποτελεί νέο απόλυτο χρόνο πίστας!

 

Ο Marquez - που έχει τρεις συνεχόμενες pole στη Γερμανία στη μεγάλη κατηγορία - κράτησε πίσω του για τρία δέκατα τον Dani Pedrosa, κατεβάζοντας έξι ολόκληρα δέκατα το χρόνο που του χάρισε πέρυσι την pole!

 

Στις δηλώσεις του, ο νεαρός Παγκόσμιος Πρωταθλητής αν και εμφανώς χαρούμενος από το χρόνο του, επαναλάμβανε ότι αύριο είναι η σημαντική ημέρα.

 

Στη δεύτερη θέση ο Dani Pedrosa, ο οποίος στον πρώτο του γύρο έχασε την ευκαιρία να γράψει έναν γρήγορο γύρο εξαιτίας του λάθους του Crutchlow να παραμείνει στην αγωνιστική γραμμή ενώ πήγαινε αργά.

 

Οι δυο τους τα βρήκαν εν τέλει, ενώ ο Pedrosa επανήλθε στην πίστα με δεύτερο ελαστικό και κατάφερε να γράψει τον πολύ καλό χρόνο 1:20,628! «Με το πρώτο ελαστικό είχα καλή αίσθηση, αλλά με έκοψε ο Crutchlow», σχολίασε.

 

«Με το δεύτερο δεν ήμουν σίγουρος αν θα είχα την ίδια αίσθηση, αλλά στο τέλος τα καταφέραμε και είμαι χαρούμενος με τη δεύτερη θέση. Ο ρυθμός του Marc είναι πολύ καλός, ενώ σημαντικό ρόλο θα παίξει και η επιλογή ελαστικών».

 

Τον εξαιρετικό ρυθμό του Marquez εκθείασε και ο Jorge Lorenzo, ο οποίος πίεσε την Μ1 του και πήρε ό,τι καλύτερο με το 1:20,921δ που πέτυχε, ξεκινώντας αύριο από την τρίτη σειρά.

 

«Είναι εντυπωσιακός ο Marquez. Γενικά οι Honda, το πως φρενάρουν, το πως επιταχύνουν εδώ... όμως κι εγώ έκανα πολύ καλό χρόνο και είμαι η 1η Yamaha που κάνει χρόνο στο 1:20 εδώ».

 

«Θα προσπαθήσω για το βάθρο αν και είναι δύσκολο να τους πλησιάσει κανείς», συμπλήρωσε ο Lorenzo.

 

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογία, Valentino Rossi, θα ξεκινήσει τελευταίος από τη δεύτερη σειρά (6ος) αν κι ένα λαθάκι στον τελευταίο του γύρο στην 9η στροφή ενδεχομένως να του στέρησε την ευκαιρία για ένα καλύτερο πλασάρισμα.

 

Στην τέταρτη θέση βρίσκουμε τον Andrea Iannone, αλλά αυτός που έκλεψε την παράσταση ήταν ο εκπληκτικός Yonny Hernandez, ο οποίος αφού πέρασε πρώτος από τις ΚΑΤ1, έκανε έναν φοβερό γύρο στις ΚΑΤ2!

 

Προσπάθησε ο Aleix Espargaro, αλλά πάνω στην αδύναμη Suzuki του δεν μπόρεσε κάτι καλύτερο από την 7η θέση, μπροστά από τον αδερφό του και τον Bradley Smith, ο οποίος παραλίγο να είχε ένα highside στην αρχή.

 

Το έσωσε, αλλά χρειάστηκε να περιμένει αρκετά στο γκαράζ του.

 

Σκούρα συνεχίζουν να τα βρίσκουν στο Sachsenring τόσο ο Cal Crutchlow (10ος), όσο και ο Andrea Dovizioso, ο οποίος δεν κατάφερε να κάνει να δουλέψει υπέρ του ούτε το πιο μαλακό πίσω ελαστικό κι έμεινε στην 11η θέση.

 

Τελευταίος του δεύτερου σκέλους, έχοντας πάρει νωρίτερα τη δεύτερη προνομιούχο θέση στις ΚΑΤ1, η δεύτερη GSX-RR αυτή του Maverick Vinales.

Επόμενο άρθρο »

Έτοιμος για τη νίκη ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα