• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έτοιμος για τη νίκη ο Marquez!
«Περίμενα χρόνο στο 1:20, αλλά όχι στο 1:20,3!»
Νέα 11/07/2015 - 21:57

Έχοντας εξαιρετική παρουσία από την πρώτη στιγμή που πάτησε... ρόδα στην πίστα του Sachsenring, ο Marc Marquez ξεκίνησε τις κατατακτήριες δοκιμές ήρεμος και γεμάτος αυτοπεποίθηση.

 

Στη δεύτερη έξοδό του διέλυσε το χρόνο που του είχε χαρίσει την pole στη Γερμανία το 2014 (1:20,937δ) κατά έξι ολόκληρα δέκατα, γράφοντας το εκπληκτικό 1:20,336!

 

Ο Marquez έχει ήδη δείξει με τη συνολική του παρουσία στο Sachsenring, ότι πολύ δύσκολα θα του ξεφύγει η νίκη αύριο!

 

«Μετά τις ΕΔ3 περίμενα ότι θα κάνω χρόνο στο 1:20. Στο 1:20,7 ή 1:20,6 ίσως... όταν όμως είδα το 1:20,3 αποφάσισα ότι ήταν καλύτερο να σταματήσω και να μην κάνω άλλο γύρο, καθώς κάπου εκεί αρχίζουν οι πτώσεις!»

 

«Είμαι σίγουρα χαρούμενος με το γρήγορο γύρο μου, το πιο σημαντικό όμως είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος με το ρυθμό μου και με την αίσθηση που έχω πάνω στη μοτοσυκλέτα μου».

 

«Ξέρω ότι ο αγώνας αύριο θα είναι σκληρός και ότι ο Dani είναι δυνατός εδώ, όπως και οι Jorge και Valentino, όμως νιώθω έτοιμος να παλέψω για τη νίκη!»

 

Την ανωτερότητα του Παγκόσμιου Πρωταθλητή παραδέχτηκαν σε δηλώσεις τους, μετά το τέλος των κατατακτηρίων και ο Dani Pedrosa με τον Jorge Lorenzo.

 

Αργότερα στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε, ο Ισπανός τόνισε ότι αν του δοθεί και πάλι η ευκαιρία, όπως στην Ολλανδία, να διεκδικήσει τη νίκη με κάποιον από τους αντιπάλους του στην τελευταία στροφή, θα είναι καλύτερα προετοιμασμένος!

 

«Εκεί είναι πιθανό να πάρεις διαφορετική γραμμή... θα έχει ενδιαφέρον αν φτάσουμε εκεί δίπλα σε κάποιον άλλον. Θα δούμε. Σίγουρα θα προσπαθήσω να τα πάω καλύτερα απ’ ότι στο Assen».

 

Στη συνέχεια επισήμανε ότι στις στροφές 8 και 12 είναι που χάνει αρκετά και πρέπει να βελτιωθεί, ενώ υπογράμμισε και τη σημασία της διαχείρισης των ελαστικών για το δύσκολο και απαιτητικό αυριανό αγώνα των 30 γύρων.

 

Όταν τον ρώτησαν ποιός ή τι μπορεί να τον κερδίσει, αποκρίθηκε: «Τα πάντα! Βέβαια αν με ρωτούσατε πέρυσι θα έλεγα δεν ξέρω. Νιώθω καλά με τη μοτοσυκλέτα, έχουμε καλό ρυθμό».

 

«Θέλω όμως να κρατήσω χαμηλό προφίλ. Να περιμένω και να προσπαθήσω να βελτιώσω κι άλλο το ρυθμό μου. Νιώθω δυνατός, αλλά εδώ θέλω να είμαι προσεχτικός απέναντι στα πάντα».

 

«Όλοι παραπονιούνται για την πρόσφυση, αλλά είμαστε πιο γρήγοροι από πέρυσι. Είναι περίεργη η αίσθηση, διότι γλιστράς αλλά δεν χάνεις στην οδήγηση. Είμαστε όμως στο όριο και πιέζουμε πολύ».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Στο στόχαστρο ο Lorenzo!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring KAT: Σ’ άλλο επίπεδο ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα