• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3: ΚΑΤ
Τους επισκίασε όλους ο Kent, παρά την πτώση του!
Νέα 11/07/2015 - 14:50

Ούτε η πτώση εμπόδισε τον Danny Kent από το να εδραιώσει την κυριαρχία του στην πίστα του Sachsenring και να πάρει την τρίτη του φετινή pole position!

 

Ο Βρετανός δεν απέφυγε το λάθος περίπου 18 λεπτά πριν από το τέλος και παρασύροντας μαζί του τον Kappler (έκτακτη συμμετοχή) έπεσε για πρώτη φορά φέτος!!

 

Παρά το λάθος, ο Kent κατάφερε να πάρει την pole position καθώς για μια ακόμη φορά κανείς από τους αναβάτες της μικρής κατηγορίας δεν μπόρεσε να πλησιάσει τον άσο της Leopard Racing.

 

Ο χρόνος του στο 1:24,420 μπορεί να του χάρισε την πρώτη θέση, όμως δεν αποτελεί νέο απόλυτο χρόνο πίστας, καθώς δεν κατάφερε να πέσει κάτω από το 1:26,174 που έκανε σήμερα το πρωί.

 

Ο Enea Bastianini με τον τελευταίο του γύρο κατάφερε να εκτοξευτεί κυριολεκτικά στη δεύτερη θέση, ενώ μαζί τους στην πρώτη σειρά θα είναι και ο Karel Hanika, η καλύτερη ΚΤΜ με διαφορά 2χιλ. από τον Ιταλό.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο Fabio Quartararo, μπροστά από τις Honda των Efren Vazquez και Andrea Locatelli. Στις πρώτες δυο σειρές έχουμε πέντε Honda έναντι μόνο μιας ΚΤΜ.

 

Στην τρίτη σειρά οι Martin, Navarro και Antonelli ενώ τη δεκάδα έκλεισε ο Niklas Ajo ο οποίος φάνηκε να παρασύρει την Ana Carrasco, η οποία μετά την πτώση τους πήγε και ζήτησε το λόγο σε έντονο ύφος από τον Φιλανδό.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring KAT: Σ’ άλλο επίπεδο ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

H Ειρήνη Ρομποτή στο Sachsenring!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα