• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring ΕΔ3: Χωρίς αντίπαλο ο Marquez!
Συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι, με γυρολόγιο-φόβητρο!
Νέα 11/07/2015 - 13:10

Μπορεί η Yamaha να μείωσαν την απόσταση - στον ένα γύρο - από τον Marc Marquez σήμερα το πρωί και δώδεκα συνολικά αναβάτες να έπεσαν στο 1:21, ωστόσο ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι στο Sachsenring!

 

Και ποιός μπορεί να πει το αντίθετο, όταν ο Marquez έχει δέκα γύρους στο μεσαίο/ψηλό 1:21 - οι πέντε συνεχόμενοι στη δεύτερη έξοδό του - όταν ο δεύτερος Lorenzo έχει μόλις δυο και ο τρίτος Rossi τρεις.

 

Στα τελευταία μάλιστα δέκα λεπτά, όταν όλοι φόρεσαν φρέσκα ελαστικά και πλησίαζαν τον Marquez, η απάντηση του αναβάτη της Repsol Honda ήταν να κάνει δυο γύρους στο 1:21,1 και στο 1:21,083 που είναι και ο καλύτερος χρόνος μέχρι στιγμής.

 

Η διαφορά του Marquez από τον Lorenzo ήταν στα 0,138δ στον ένα γύρο και πολύ μεγαλύτερη σε ρυθμό αγώνα, την ώρα που στο τελευταίο λεπτό ο Valentino Rossi έκανε το γρήγορο γύρο του για να εκτοξευτεί από τη δέκατη στην τρίτη θέση.

 

Με το πιο μαλακό πίσω ελαστικό να του δίνει το κάτι παραπάνω, ο Andrea Dovizioso κατάφερε να ξεπεράσει τον Bradley Smith, αν και για μόλις έξι χιλιοστά του δευτερολέπτου.

 

Ο Βρετανός συνεχίζει να εντυπωσιάζει στη Γερμανία και σήμερα το πρωί έκανε καλύτερο χρόνο από την Honda του Dani Pedrosa, τον οποίο άφησε στην έκτη θέση, με διαφορά 0,539δ από την κορυφή.

 

Στις δυο επόμενες θέσεις, στην 7η και 8η, βρίσκουμε δυο αναβάτες που δεν απέφυγαν τις πτώσεις σήμερα το πρωί, στην ηλιόλουστη πίστα του Sachsenring. Πρόκειται για τους Aleix Espargaro και Cal Crutchlow αντίστοιχα.

 

Μπορεί ο Iannone να ήταν ο μόνος από τους 25 αναβάτες της μεγάλης κατηγορίας που δεν κατάφερε να βελτιώσει το χτεσινό του χρόνο, ωστόσο αυτό δεν αποτέλεσε πρόβλημα για τον Ιταλό που - έστω και ένατος - πέρασε στους δέκα καλύτερους.

 

Την τελευταία προνομιούχο θέση που δίνει απευθείας την πρόκριση στις ΚΑΤ2 πήρε ο Pol Espargaro. Στη μάχη των ΚΑΤ2 θα ριχτούν, μεταξύ άλλων και οι Maverick Vinales, Scott Redding - ο μόνος που χρησιμοποίησε το σκληρό μπροστινό - και Yonny Hernandez.

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring Moto2: ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring Moto3: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα