• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto3: ΕΔ3
Πάντα κυρίαρχοι η Honda και ο Kent!
Νέα 11/07/2015 - 11:34

Ο Danny Kent συνεχίζει να εντυπωσιάζει και στο Sachsenring, με τον Βρετανό να γράφει φοβερούς χρόνους και να παίρνει και πάλι άνετα την πρώτη θέση, με διαφορά πάνω από έξι δέκατα από τον δεύτερο!

 

Στην τελευταία του έξοδο μάλιστα, ο Kent έκανε τέσσερεις γύρους στο 1:26, πιο πολλούς απ’ ότι έκαναν όλοι οι αντίπαλοί του μαζί!

 

Μαζί με την κυριαρχία του Kent, συνεχίζεται και η απόλυτη κυριαρχία της Honda, με πέντε αναβάτες της στην κορυφή στις ΕΔ3 σήμερα!

 

Πλην του Kent, εξαιρετικός ήταν ο Fabio Quartararo - σε μια πίστα που δεν τη γνωρίζει - αλλά και οι Masbou και McPhee, οι δυο ομόσταυλοι, που έφεραν τις μοτοσυκλέτες τους στην 4η και 5η θέση αντίστοιχα.

 

Ο Efren Vazquez πήρε την τρίτη θέση, με την καλύτερη ΚΤΜ να είναι αυτή του Karel Hanika, εκμεταλλευόμενος την απουσία του Miguel Oliveira ο οποίος σήμερα θα εγχειριστεί στην Πορτογαλία.

 

Εντυπωσιακός ο Darryn Binder, πήρε τη σκυτάλη σήμερα το πρωί από τον Bagnaia ως η καλύτερη Mahinra στο Sachsenring και μάλιστα κατέβασε το χρόνο του περίπου στα οχτώ δέκατα!

Επόμενο άρθρο »

Sachsenring ΕΔ3: Χωρίς αντίπαλο ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring: Οι αριθμοί!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα