• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sachsenring Moto2: ΕΔ3
Μεγάλη έκπληξη ο καταπληκτικός Morbidelli!
Νέα 11/07/2015 - 13:23

Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε - για τη μεσαία κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος - με μια μεγάλη έκπληξη και τον Franco Morbidelli όχι μόνο να γράφει τον ταχύτερο γύρο στις ΕΔ3, αλλά να έχει και τον καλύτερο ρυθμό απ’ όλους!

 

Ο νεαρός Ιταλός εντυπωσίασε με την παρουσία του στη δύσκολη Γερμανική πίστα και με το 1:24,336 που έκανε, όχι μόνο άφησε πάνω από δυο δέκατα πίσω του τον Johann Zarco, αλλά σημείωσε και νέο απόλυτο χρόνο για την κατηγορία στη Γερμανία!

 

Και δεν ήταν μόνο αυτό το εντυπωσιακό με τον Morbidelli! Ο 20χρονος αναβάτης στη δεύτερη έξοδό του έκανε έξι συνεχόμενους γύρους στο 1:24, όταν κανείς από τους αντιπάλους του δεν κατάφερε να κάνει πάνω από δυο συνεχόμενους σ’ αυτό το όριο!

 

Ο Zarco έκανε προσομοίωση αγώνα με 19 συνεχόμενους γύρους και κατά μ.ο. ήταν στο χαμηλό 1:25. Ο Rabat ήταν τρίτος αλλά και με διαφορά περίπου στο μισό δευτερόλεπτο από τον φοβερό σήμερα το πρωί Morbidelli!

 

Γενικά οι διαφορές κάτω από τον Ισπανό Παγκόσμιο Πρωταθλητή της κατηγορίας ήταν μικρές, με τον 3ο Rabat και τον 14ο Aegerter να απέχουν μεταξύ τους μόλις για τρία δέκατα. Την πεντάδα έκλεισαν οι Xavier Simeon και Simone Corsi.

Επόμενο άρθρο »

H Ειρήνη Ρομποτή στο Sachsenring!

« Προηγούμενο άρθρο

Sachsenring ΕΔ3: Χωρίς αντίπαλο ο Marquez!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα