• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Triumph Explorer με ημι-ενεργή ανάρτηση
Επιβεβαιώθηκαν οι αλλαγές για την επόμενη έκδοση
Τεστ-Μοντέλα 03/07/2015 - 12:42

Από την ίδια πηγή που αποκαλύφθηκαν οι αλλαγές στην Tiger 800, διέρρευσαν και οι μετατροπές που περιμένουμε στην Triumph Explorer 1200 του 2016.

 

Η ανανεωμένη μοτοσυκλέτα πρόσφατα εθεάθη σε test στους δρόμους της Ισπανίας, ενώ φαίνεται ότι η πολυαναμενόμενη αλλαγή, αυτή της ημι-ενεργητικής ανάρτησης, επιβεβαιώνεται.

 

Άλλες αλλαγές που περιμένουμε να δούμε - βάσει μιας έρευνας που διεξήχθη ανάμεσα σε κατόχους της συγκεκριμένης μοτοσυκλέτας - είναι το Cornering ABS και η ηλεκτρική οθόνη.

 

Παράλληλα, στην έρευνα υπήρχε και εικόνα (βλ. φωτό 2) που έδειχνε τη μετάδοση με αλυσίδα, ως εναλλακτική λύση του άξονα, ρωτώντας τους καταναλωτές αν θα το προτιμούσαν σε μια adventure μοτοσυκλέτα.

 

Αν και μετάδοση με αλυσίδα δεν υπάρχει στα άμεσα πλάνα για την ώρα, είναι μια ένδειξη για μελλοντική αλλαγή στο μοντέλο.

 

Στην έρευνα υπήρχαν και μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες, όπως μια ενσωματωμένη κάμερα που θα καταγράφει video, TFT πίνακας οργάνων, εκκίνηση χωρίς κλειδί και προβολείς που θα στρίβουν στις στροφές (cornernig headlights).

Επόμενο άρθρο »

TRIUMPH DAYTONA 675 SIN1ORIS

« Προηγούμενο άρθρο

VESPA 946 EMPORIO ARMANI

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα