• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen Moto2: Ψύχραιμα πήρε τη νίκη ο Zarco
Μπροστά από Zarco/Lowes, διακόπηκε ο αγώνας στην αρχή
Νέα 27/06/2015 - 15:39

Ο καιρός δεν αποτέλεσε πρόβλημα ούτε στον αγώνα της Moto2 σήμερα και ο Johann Zarco ήταν αυτός που κατάφερε να τριπλασιάσει τις φετινές του νίκες και να αυξήσει παράλληλα τη διαφορά του στη βαθμολογία.

 

Ο Γάλλος ήταν ψύχραιμος και μελετώντας τον αγώνα έκανε την κίνησή του στο τέλος, όταν έπρεπε και κρατώντας το προβάδισμα μέχρι το τέλος, ισοφαρίζοντας τις τρεις νίκες που έχει πετύχει ποτέ Γάλλος αναβάτης σε μια σεζόν (De Puniet, 2003 250cc).

 

Ο αγώνας χρειάστηκε να μειωθεί στους 16 γύρους, μετά τις κόκκινες σημαίες που είχαμε στην αρχή, όταν η μοτοσυκλέτα του Luis Salom - που πήρε φωτιά - άφησε λάδια στην πίστα σ’ ένα περιστατικό που μπλέχτηκαν και οι Schrotter και West.

 

Μετά τη σύντομη διακοπή, ο αγώνας ξεκίνησε για δεύτερη φορά. Ο Lowes πίστευε ότι είχε το ρυθμό να ακολουθήσει τους δυο μπροστά, όμως όπως χαρακτηριστικά δήλωσε στο τέλος «... λίγοι μπορούν να ακολουθήσουν τους δυο μπροστά».

 

Ο Rabat από την πλευρά του παραδέχτηκε με ειλικρίνεια ότι ο Zarco σήμερα ήταν πιο δυνατός και του άξιζε η νίκη.

 

Εκτός βάθρου, αλλά έχοντας επανέλθει στις καλές εμφανίσεις, ήταν ο τέταρτος Alex Rins, με τον Thomas Luthi να βελτιώνει την έκτη του θέση από την Catalunya και να είναι αυτός που έκλεισε την πεντάδα.

Επόμενο άρθρο »

Assen: Δραματικό φινάλε με νικητή τον Rossi!

« Προηγούμενο άρθρο

Assen Moto3: Ονειρικός αγώνας!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα