• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Assen: Πολύ δυνατός στο ζέσταμα ο Marquez!
Ο μόνος σε ρυθμό στο 1:33, 2ος ο Rossi, εκνευρισμός για Lorenzo
Νέα 27/06/2015 - 11:30

Έχοντας πάντα στα υπόψη ότι η βροχή μπορεί να φέρει τα πάνω κάτω, ο Marc Marquez ήταν αυτός που έδειξε ότι είναι σε καλύτερη κατάσταση σήμερα το πρωί στο ζέσταμα!

 

Ο Ισπανός όχι μόνο ήταν ο μόνος στο 1:33, αλλά έκανε μίνι προσομοίωση 11 γύρων, με τους τελευταίους εφτά να είναι στο πολύ χαμηλό 1:34 και τέσσερεις στο 1:33, με τον τελευταίο του στο 1:33,747!

 

Δέκα συνεχόμενους γύρους έκανε και ο Valentino Rossi, αλλά με ρυθμό πιο πάνω από τον αντίστοιχο του 22χρονου αντιπάλου του (εφτά γύρους στο μεσαίο 1:34), την ώρα που ο Cal Crutchlow έπαιρνε την τρίτη θέση πάνω στη Honda του.

 

Ο Jorge Lorenzo μπορεί να έκανε τον 4ο καλύτερο χρόνο αλλά ήταν φανερά εκνευρισμένος στο τέλος της περιόδου, μένοντας έξι δέκατα από την κορυφή. Στο γυρολόγιό του είχε 9 γύρους στο μεσαίο/ψηλό 1:34.

 

Τα αδέρφια Espargaro ακολούθησαν στις θέσεις 5 και 6, με τον Bradley Smith να είναι έβδομος και μπροστά από τις δυο GP15 των Andrea Dovizioso και Andrea Iannone που είχαν διαφορά 3 χιλιοστών!

 

Τη δεκάδα έκλεισε ο Dani Pedrosa, ο οποίος είχε μια πτώση στα τελευταία λεπτά και αμέσως οδηγήθηκε στο Ιατρικό κέντρο της πίστας για εξετάσεις.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν έχει κανένα σπάσιμο, μόνο κακώσεις στον αριστερό αντίχειρα και στο μεσαίο δάχτυλο.

Επόμενο άρθρο »

Assen Moto3: Ονειρικός αγώνας!

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Μεγάλη πρόκληση!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα