• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Μεγάλη πρόκληση!
Μπορούμε όμως να τα φέρουμε εις πέρας
Νέα 26/06/2015 - 00:01

Ο Jorge Lorenzo δεν στάθηκε τόσο στη χειρότερη φετινή του θέση σε κατατακτήριες δοκιμές, αντίθετα στις δηλώσεις του προτίμησε να μείνει περισσότερο στο ρυθμό του με φθαρμένα ελαστικά.

 

«Πρώτα απ’ όλα έπρεπε να παλέψουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί με αυτά τα ελαστικά και στο τέλος τα καταφέραμε. Στις ΕΔ4 είχα καλή αίσθηση και ήμουν χαρούμενος με τη μοτοσυκλέτα μου».

 

«Μετά όμως έπρεπε να παλέψω με την ταχύτητά μου στο δεύτερο και τέταρτο κομμάτι της πίστας. Δεν μπόρεσα να βρω το ιδανικό στα φρένα κι έτσι άλλαξα το στυλ μου για να είμαι πιο ανταγωνιστικός εκεί».

 

«Το έκανα μέχρι τις κατατακτήριες. Όταν χρειάστηκε να πιέσω στο μέγιστο βαθμό, τότε επέστρεψα στο δικό μου στυλ κι έχασα αρκετά. Έχασα δυο δέκατα στο δεύτερο και 2-3 στο τελευταίο κομμάτι».

 

«Εκεί ήταν το κλειδί για να ήμουν στην πρώτη σειρά. Στο πρώτο κομμάτι ήμουν ο καλύτερος και στο τρίτο στη δεύτερη θέση. Κρίμα για τη θέση μου στον αγώνα αύριο, γιατί πιστεύω ότι η μοτοσυκλέτα δουλεύει καλά».

 

«Μένει να κατανοήσω αν μπορώ να βελτιωθώ σ’ αυτά τα δυο κομμάτια. Ο ρυθμός μου στις ΕΔ4 ήταν καλός με το φθαρμένο ελαστικό. Πρέπει να κάνω καλή εκκίνηση και σιγά-σιγά να περνάω τους πιο αργούς σε ρυθμό».

 

Ο Jorge Lorenzo θα ξεκινήσει αγώνα της μεγάλης κατηγορίας - για πρώτη φορά μετά την Aragon και το 2014 - από την τρίτη σειρά.

 

Ωστόσο οι 8 γύροι του στο ψηλό 1:33 και στο χαμηλό 1:34 στις ΕΔ4, τον γεμίζουν με αισιοδοξία καθώς θεωρεί ότι αυτός θα είναι ο ρυθμός του αγώνα.

 

«Νομίζω ότι ο ρυθμός αύριο θα είναι στο 33,8-9 ή στο 34,0. Μέχρι τα μισά τουλάχιστον του αγώνα, καθώς μετά θα είναι δύσκολο να μείνει κανείς στο 1:33. Αυτός θα είναι ο ρυθμός και πιστεύω ότι η μοτοσυκλέτα μας είναι καλή με τα φθαρμένα ελαστικά».

 

«Αν κάνω καλή εκκίνηση θα μπορέσω να προσπεράσω μερικούς αναβάτες στην αρχή. Στον πρώτο ή δεύτερο γύρο θα βρούμε το κατάλληλο σημείο στα φρένα για να τους περάσουμε».

 

«Σίγουρα είναι χειρότερο να ξεκινάς από την 8η θέση, μπροστά μου όμως έχω μια μεγάλη πρόκληση και θα προσπαθήσω να ξεπεράσω τις δυσκολίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 

«Δεν ξέρω τι θα γίνει με τους Valentino και Marc. Ελπίζω να δίνουν μάχες και να περνάει ο ένας τον άλλον σε κάθε στροφή. Ο μοναδικός μου στόχος είναι να ξεπεράσω κάποιους αναβάτες και να μην κάνω λάθη».

 

«Δεν είναι κάτι εύκολο, αλλά είναι κάτι το οποίο είμαστε έτοιμοι να φέρουμε εις πέρας».

Επόμενο άρθρο »

Assen: Πολύ δυνατός στο ζέσταμα ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Marquez: Με του 2015 πιο γρήγορος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα