• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Με του 2015 πιο γρήγορος
Με του 2014 πιο σταθερός σε ρυθμό αγώνα
Νέα 26/06/2015 - 23:08

Με το περσινό πλαίσιο της Honda, ο Marc Marquez κατάφερε να επιστρέψει στην πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης της μεγάλης κατηγορίας, καταλαμβάνοντας την τρίτη θέση στις σημερινές κατατακτήριες.

 

Μπορεί το πλαίσιο του 2015 να είναι πιο γρήγορο από το περσινό στον ένα γύρο, ωστόσο δεν συγχωρεί τα μικρά λάθη που γίνονται κυρίως στους αγώνες με τους συνεχείς γύρους.

 

«Είμαι χαρούμενος διότι το περσινό πλαίσιο είναι πιο εύκολο και με βοηθάει να έχω μεγαλύτερη σταθερότητα σε διάρκεια αγώνα», σχολίασε ο Marquez που θα προσπαθήσει στον αυριανό αγώνα να μειώσει τη διαφορά των 69β από την κορυφή.

 

«Με αυτό του 2015 στον ένα γύρο ήμουν πιο γρήγορος, αλλά με αυτό έχω καλύτερο ρυθμό αγώνα και καταπονώ λιγότερο τα ελαστικά. Στις ΕΔ4 δοκίμασα διαφορετικές χαρτογραφήσεις».

 

«Με την καλύτερη ήμουν γρήγορος και μπορούσα να κρατήσω σταθερό ρυθμό στο ψηλό 1:33. Με το παλιό πλαίσιο έχουμε κερδίσει σε ρυθμό, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά, διότι το πρόβλημα που έχω όλη τη χρονιά υπάρχει ακόμη».

 

«Είναι ωραία να επιστρέφεις στην πρώτη σειρά εδώ στο Assen που παλιότερα δυσκολευόμασταν. Περιμέναμε να είμαστε πιο μακριά από τις Yamaha και γι’ αυτό είμαι χαρούμενος, αν και πρέπει να κάνουμε ορισμένα πράγματα και στο ζέσταμα».

 

«Εδώ είναι πολύ δύσκολο να προσπεράσεις. Μόνο σε δυο-τρία σημεία. Πρέπει να κάνουμε καλή εκκίνηση, με πρωταρχικό στόχο το βάθρο, αλλά αν μπορούμε τη νίκη τότε θα το προσπαθήσω».

 

«Πάντα παίρνεις ρίσκα και αν θέλω να ακολουθήσω τον Valentino, θα πάρω το ρίσκο».

Επόμενο άρθρο »

Lorenzo: Μεγάλη πρόκληση!

« Προηγούμενο άρθρο

Rossi: Πρώτος στόχος η νίκη!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα