• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto2: 2η pole για τον Lowes!
Ξεπέρασε την πτώση του κι έγραψε έναν φοβερό χρόνο
Νέα 30/05/2015 - 17:52

Ο Sam Lowes πήρε σήμερα τη δεύτερη pole position της καριέρας του στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, έχοντας καταφέρει να επανέλθει δριμύτερος μετά από μια πτώση αρκετά νωρίς στις κατατακτήριες.

 

Όπως δήλωσε αργότερα, η πτώση δεν τον επηρέασε διότι κατάλαβε τι είχε κάνει λάθος και στη συνέχεια, περίπου 15 λεπτά πριν από το τέλος, όταν επανήλθε στην πίστα έκανε το 1:51.214 που αποτελεί νέο απόλυτο χρόνο στο Mugello!

 

Την έκπληξη έκανε ο Aegerter στη δεύτερη θέση, επιστρέφοντας στην πρώτη σειρά της Moto2 μετά από αρκετούς μήνες και το Γύρο της Indianapolis πέρυσι! Για να το καταφέρει αυτό ο Ελβετός, πήρε τη βοήθεια του Luthi, τον οποίο ακολούθησε στους δυο γρήγορους γύρους του στο 1:51.

 

Ο Tito Rabat κατάφερε στο τέλος να βρει καθαρή πίστα κι έστω και την τελευταία στιγμή πέτυχε το στόχο του, που δεν ήταν άλλος από την πρώτη σειρά του αυριανού σχηματισμού εκκίνησης.

 

Στη δεύτερη σειρά, μαζί με τον Luthi, θα πάρουν θέση και οι Luis Salom - στην καλύτερή του παρουσία φέτος σε κατατακτήριες - και Johann Zarco που βελτιώθηκε στο τέλος.

 

Οι Simone Corsi - ο καλύτερος Ιταλός - Xavier Simeon, Alex Rins και Axel Pons (που είχε μια πτώση και πήρε τη 10η θέση χάρη στον 3ο του γύρο!) ήταν αυτοί που ολοκλήρωσαν τη δεκάδα, με τους πρώτους 14 να έχουν διαφορά κάτω από ένα δευτερόλεπτο!

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Αύριο θα υποφέρουμε πολύ

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Παρθενική pole για Iannone!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα