• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marquez: Αύριο θα υποφέρουμε πολύ
Όμως πιστεύω ότι έχουμε καλό ρυθμό για τον αγώνα
Νέα 30/05/2015 - 18:27

Η αρχή έγινε με την πτώση από μπροστινό για τον Marc Marquez στις ΕΔ4 και το καταστροφικό σκηνικό για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή ολοκληρώθηκε λίγο αργότερα, όταν εκνευρισμένος έφευγε από το γκαράζ της ομάδας του, χωρίς να έχει καταφέρει για πρώτη φορά στην καριέρα του να περάσει στις ΚΑΤ2!

 

Συγκρατημένος στις δηλώσεις του ο Marc Marquez, δεν ήθελε να επεκταθεί και να εξηγήσει ποιό ακριβώς ήταν το πρόβλημα που δεν του επέτρεψε να περάσει στο δεύτερο σκέλος των κατατακτηρίων.

 

Αυτό που μπορούμε να εικάσουμε είναι ότι ο Ισπανός αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την πρόσφυση στον πίσω τροχό και αυτός να ήταν ο λόγος που έκανε μόλις 1:47.240 στις ΚΑΤ1.

 

«Δεν μπορούμε να είμαστε χαρούμενοι σήμερα, διότι ήταν οι χειρότερες κατατακτήριες που είχα ποτέ στο MotoGP», σχολίασε ο Marquez.

 

«Ξεκινώντας από το πρωί, δεν χρησιμοποιήσαμε το νέο ελαστικό και αυτό μας έφερε στις ΚΑΤ1 όπου ένα πρόβλημα που αντιμετωπίσαμε δεν μας επέτρεψε να περάσουμε στο δεύτερο σκέλος».

 

Από αυτές τις δηλώσεις, εξάγεται το συμπέρασμα ότι η στρατηγική που ακολούθησε ο Marquez ήταν καταστροφική σήμερα. Ολοκλήρωσε όμως τα λεγόμενά του με μια δόση αισιοδοξίας.

 

«Όπως και να έχει, πιστεύω ότι έχουμε καλό ρυθμό γι’ αύριο. Από την άλλη, είναι ξεκάθαρο ότι ξεκινώντας από τόσο πίσω, θα υποφέρουμε πολύ».

 

«Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε καλή εκκίνηση και καλούς πρώτους γύρους, ώστε γρήγορα να φτάσουμε το μπροστινό γκρουπ αναβατών».

Επόμενο άρθρο »

Rossi: Βελτιώθηκα, αλλά δεν ήταν αρκετό

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto2: 2η pole για τον Lowes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα