• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Παρθενική pole για Iannone!
Εκτός KAT2 για πρώτη φορά ο Marquez!
Νέα 30/05/2015 - 17:31

Μπροστά στους συμπατριώτες του, ο τραυματίας Andrea Iannone έκανε έναν καταπληκτικό χρόνο στο 1:46.489 και πήρε την πρώτη pole position της καριέρας του στη μεγάλη κατηγορία!

 

Ο χρόνος του Iannone ήταν εκπληκτικός και ανάγκασε τον Jorge Lorenzo να παραδεχτεί στο τέλος ότι δεν περίμενε να «παιχτεί» η pole στο 1:46.4! Βέβαια ο Iannone είχε στη διάθεσή του το πιο μαλακό πίσω ελαστικό, που του δίνει πλεονέκτημα μερικών δεκάτων.

 

Υπό αυτό το πρίσμα ο Lorenzo παρουσιάστηκε ικανοποιημένος με το 1:46.584 που πέτυχε και του χάρισε τη δεύτερη θέση. Με το μεσαίο ελαστικό αυτός ήταν πράγματι ένας εντυπωσιακός χρόνος από τον Ισπανό.

 

Στην πρώτη σειρά θα πάρει θέση ακόμα μια GP15, αυτή του Andrea Dovizioso, ο οποίος έμεινε 26 χιλιοστά πίσω από τον Lorenzo. Ο κορυφαίος δορυφορικός και καλύτερη Honda σήμερα, ήταν ο Cal Crutchlow με την τέταρτη θέση του.

 

Στην πέμπτη θέση ο τραυματίας Aleix Espargaro, ενώ αυτός που συνεχίζει να εντυπωσιάζει είναι ο Michele Pirro που κατάφερε να κάνει τον έκτο καλύτερο χρόνο σήμερα!

 

Ο Dani Pedrosa τα πήγε πολύ καλύτερα από τον Marquez και έφερε την Honda του στην έβδομη θέση, ενώ μαζί του στην τρίτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης του αυριανού αγώνα, θα πάρουν θέση και οι Rossi με τον Vinales.

 

Ο τελευταίος μάλιστα ήταν και πάλι εξαιρετικός, κάνοντας - στα 15 λεπτά των ΚΑΤ2 - χρόνο κάτω από το 1:47!!

 

Σε πλήρη αντίθεση ήταν τα συναισθήματα του Marc Marquez. Τα προβλήματα που αντιμετωπίζει με την Honda του ο Ισπανός φαίνεται να επανέρχονται, καθώς το μπροστινό τον πρόδωσε στις ΕΔ4. Ήταν η αρχή μιας καταστροφικής ημέρας για τον Marquez.

 

Μετά την πτώση, στις ΚΑΤ1, έκανε το λάθος στον πρώτο του γύρο και δεν μπόρεσε να γράψει έναν καλό χρόνο όπως ήθελε. Σαν να μην έφτανε αυτό, στο τέλος και ενώ ήταν στη δεύτερη θέση πίσω από τον Aleix Espargaro, είδε τον Yonny Hernandez να τον αφήνει εκτός ΚΑΤ2!

 

Ήταν η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο και ο Marquez φανερά εκνευρισμένος πέταξε το καπέλο του και βγήκε νευριασμένος από το γκαράζ της ομάδας του. Για την ιστορία, να πούμε ότι ο Hernandez πήρε το slipstream από τον Baz μπροστά του.

Επόμενο άρθρο »

Mugello Moto2: 2η pole για τον Lowes!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto3: ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα