• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello Moto3: ΚΑΤ
Φανταστικός Kent, έσπασε τα χρονόμετρα!
Νέα 30/05/2015 - 14:54

Με έναν ασύλληπτο χρόνο στο 1:56.615, ο Danny Kent έδειξε σήμερα το μεσημέρι, στις κατατακτήριες δοκιμές, ότι είναι το μεγάλο φαβορί για να επιστρέψει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στον αυριανό αγώνα!

 

Ο καταπληκτικός χρόνος του Kent αποτελεί φυσικά νέο απόλυτο χρόνο για την πίστα του Mugello, ενώ ο Βρετανός έγινε ένας από τους μόλις τρεις αναβάτες στην ιστορία της Moto3 που έχουν γράψει χρόνο στο 1:56!

 

Ο άλλος είναι ο Alex Rins από πέρυσι, όταν κι έκανε 1:56.999 για να πάρει την pole position τότε, ενώ ο άλλος αποτελεί μια τεράστια έκπληξη για την κατηγορία!

 

Ο νεοφερμένος Ιάπωνας στην Moto3, o Hiro Ono, ένας από τους τρεις αναβάτες της Leopard Racing, κατάφερε - ακολουθώντας και τον Antonelli - να γράψει ένα απίστευτο 1:56.904!

 

Είναι φυσικά ό,τι καλύτερο έχει να επιδείξει ο Ιάπωνας στη σύντομη παρουσία του στη μικρή κατηγορία του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος! Μαζί τους, στην πρώτη σειρά, ο Romano Fenati και η KTM του, ο οποίος θα προσπαθήσει να μείνει κοντά στον Kent με την εκκίνηση του αγώνα.

 

Τη δεύτερη σειρά ανοίγει ο πολύ καλός Karel Hanika, μπροστά από τον Niccolo Antonelli, ο οποίος ήταν στο γκρουπ των πέντε οδηγών (από την 3η ως την 7η θέση) που είχαν μεταξύ τους διαφορά μόλις 74χιλ!

 

Η τρίτη σειρά είναι αποκλειστικά υπόθεση των Ιταλών, με τον Enea Bastianini να έχει τον έβδομο χρόνο - πίσω από τον Kornfeil - και τους Bagnaia και Locatelli να τον ακολουθούν.

 

Αρκετές οι εκπλήξεις σήμερα, με τον Efren Vazquez να βλέπει τους ομόσταυλούς του να κάνουν το 1-2 στην κορυφή, ενώ ο ίδιος κατάφερε να κάνει μόλις τον 15ο χρόνο, ενώ και στο γκαράζ της Red Bull KTM Ajo οι Oliveira και Binder ήταν αρκετά πιο πίσω από τον Hanika.

 

O Fabio Quartararo προσπάθησε να πάρει την τρίτη συνεχόμενη pole position φέτος, όμως στο γρήγορο γύρο του έκανε το λάθος και έξι λεπτά πριν από το τέλος είχε μια ανώδυνη πτώση, που δεν τον άφησε όμως να πετύχει κάτι καλύτερο από την 13η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: Παρθενική pole για Iannone!

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα