• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Lorenzo: Δυνατός ρυθμός αλλά...
... πρέπει να πέσουμε 0,5δ ακόμα σε ρυθμό αγώνα!
Νέα 29/05/2015 - 23:12

Ο Jorge Lorenzo μπορεί να εντυπωσίασε την πρώτη ημέρα στο Mugello, αναγκάζοντας τον Andrea Dovizioso να τον χρίσει φαβορί βάσει του ρυθμού του, ωστόσο ο ίδιος δεν είναι ικανοποιημένος!

 

Ο Ισπανός, μετά τις δυο συνεχόμενες νίκες του στο Πρωτάθλημα, έφτασε στην αγαπημένη του πίστα - αυτή του Mugello - θέλοντας να μειώσει κι άλλο τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Valentino Rossi.

 

Η πρώτη ημέρα βρήκε τον Lorenzo στην τρίτη θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων, αλλά με εξαιρετικά σταθερό κι εντυπωσιακό γυρολόγιο με 11 γύρους στο 1:48.3 και κάτω!

 

Οι υπόλοιποι τέσσερεις στην πρώτη πεντάδα, όλοι μαζί είχαν έξι μόλις γύρους σ’ αυτά τα επίπεδα! Παρά ταύτα, ο Lorenzo πιστεύει ότι έχει ακόμα περιθώριο να κατεβάσει μισό δευτερόλεπτο το ρυθμό αγώνα!

 

«Δεν είμαι εντελώς ικανοποιημένος σήμερα, κυρίως με τον τρόπο με τον οποίο δουλεύει η μοτοσυκλέτα. Με δεδομένες τις ρυθμίσεις μας, πιστεύω ότι έχουμε μεγάλο περιθώριο για βελτίωση».

 

«Λίγο-λίγο θα βελτιωθούμε σε όλες τις στροφές. Βέβαια, το να ξεκινάμε το Σ/Κ με τη δεύτερη και τρίτη θέση, είναι οπωσδήποτε ένα θετικό ξεκίνημα».

 

«Θα δούμε αν αύριο θα καταφέρουμε να βελτιώσουμε τη μοτοσυκλέτα και να μειώσουμε κατά μισό δευτερόλεπτο το ρυθμό αγώνα. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε ακόμα καλύτερα».

Επόμενο άρθρο »

Ικανοποιημένος ο Crutchlow

« Προηγούμενο άρθρο

Iannone: Δεν είναι ο πόνος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα