• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ικανοποιημένος ο Crutchlow
Έχει όμως περιθώρια βελτίωσης
Νέα 29/05/2015 - 23:53

Θετικό ήταν το ξεκίνημα για τον Cal Crutchlow στον 6ο Γύρο της σεζόν στην πίστα του Mugello, με τον Βρετανό να ολοκληρώνει στην 6η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων.

 

Το πρωί ο Crutchlow ήταν μόλις στη δέκατη θέση, αλλά το μεσημέρι κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του πάνω από τρία δέκατα. Ο αναβάτης της CWM-LCR Honda ήταν χαρούμενος με τη μέχρι στιγμής δουλειά, τονίζοντας ότι υπάρχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης.

 

«Είμαι αρκετά χαρούμενος, καθώς κάναμε έναν πάρα πολύ καλό χρόνο το απόγευμα μ’ ένα ελαστικό που είχε ήδη 27 γύρους πάνω του. Το πρόβλημα ήταν ότι με τα φρέσκα που βάλαμε στο τέλος δεν ήμασταν γρηγορότεροι».

 

«Οπωσδήποτε και πρέπει να βελτιωθούμε και νομίζω ότι ξέρω που ακριβώς πρέπει να γίνει αυτό. Χάνουμε πολύ στο πρώτο κομμάτι της πίστας, ενώ στα υπόλοιπα δεν είμαστε τόσο άσχημα».

 

«Έχουμε κάνει ένα καλό ξεκίνημα φέτος, με ένα βάθρο στην Αργεντινή και μια τέταρτη θέση στην Jerez. Είχαμε κάποια προβλήματα στους άλλους αγώνες, αλλά είμαι σίγουρος ότι το σύνολο που έχουμε δουλεύει καλά».

 

«Συνεχώς κερδίζω σε εμπειρία με τη μοτοσυκλέτα, που είναι αρκετά δύσκολη στην οδήγηση. Πρέπει ν’ αλλάξεις πολύ το στυλ σου και είναι πολύ διαφορετική απ’ ό,τι έχω συνηθίσει. Το διασκεδάζω όμως πολύ και η ομάδα κάνει πολύ καλή δουλειά».

Επόμενο άρθρο »

Pedrosa: Η 1η ημέρα δεν έχει σημασία

« Προηγούμενο άρθρο

Lorenzo: Δυνατός ρυθμός αλλά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα