• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Donington Park: Αγώνας 2
Ανίκητος στην Αγγλία ο Sykes
Νέα 24/05/2015 - 18:06

Ο Tom Sykes πήρε τη νίκη και στο δεύτερο σκέλος, κυριαρχώντας μέσα στην πατρίδα του και ισοφαρίζοντας παράλληλα το ρεκόρ των έξι νικών του Carl Fogarty στο Donington Park.

 

Όπως και τα δυο προηγούμενα χρόνια, ο Sykes αποδεικνύει ότι μέσα στο Donington Park δεν έχει αντίπαλο, αφήνοντας πάνω από εννέα δευτερόλεπτα πίσω του τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας, Jonathan Rea.

 

Ο τελευταίος κατάφερε να γλυτώσει από μια πτώση μόλις στο δεύτερο γύρο του αγώνα και συνεχίζει τις δυνατές του εμφανίσεις στο φετινό Πρωτάθλημα, όπου δεν έχει πέσει κάτω από τη δεύτερη θέση σε κανέναν από τους 12 πρώτους αγώνες!

 

Μετά την έντονη στιγμή που είχε στο δεύτερο γύρο, ο Rea ανασυντάχθηκε κι έκανε μερικές πολύ ωραίες προσπεράσεις για να πάρει στο τέλος τη δεύτερη θέση, αφήνοντας τρίτο και πάλι τον Chaz Davies της Ducati.

 

Στον προτελευταίο γύρο του αγώνα ο Leon Haslam κατάφερε να προσπεράσει τον Davide Giugliano και να πάρει αυτός την τέταρτη θέση, παρά τους πόνους από τα σπασμένα του πλευρά από την πτώση του στον προηγούμενο Γύρο.

 

Οι πρώτοι τέσσερεις ήταν οι ίδιοι αναβάτες που είχαν τερματίσει στην πρώτη τετράδα και στο πρώτο σκέλος.

 

Ο Lowes έκανε ακόμα μια καλή εμφάνιση, έχοντας βρει λύσεις επιτέλους με τα καινούργια ηλεκτρονικά της Suzuki, παίρνοντας την έκτη θέση στο τέλος. Μέσα στη δεκάδα και οι Jordi Torres και Sylvain Guintoli, που έδωσαν και στο δεύτερο σκέλος δυνατές μάχες.

 

Ακόμα μια θέση στη δεκάδα για τον Ayrton Badovini, με τον Matteo Baiocco να ολοκληρώνει τον αγώνα στη 10η θέση. Ο Camier είχε μια πτώση - κι ενώ ήταν έκτος - ενώ την ίδια μοίρα είχε και ο Terol, που έχασε την 11η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Moto2: Η εποχή της Honda τελειώνει;

« Προηγούμενο άρθρο

Donington Park: Αγώνας 1

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα