• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Donington Park: Αγώνας 1
Πρώτη νίκη του Rea για το 2015!
Νέα 24/05/2015 - 15:57

Ο Tom Sykes ήταν ο μεγάλος νικητής του πρώτου σκέλους στην Αγγλία, επικρατώντας μετά από ωραία μάχη του Jonathan Rea, στο κρύο Donington Park.

 

Οι δυο τους άλλαζαν συνεχώς θέσεις για σχεδόν όλη τη διάρκεια του αγώνα, αφού πρώτα κατάφεραν και ξεπέρασαν το εμπόδιο του Leon Haslam που προηγήθηκε στους πρώτους γύρους.

 

Με αυτή του τη νίκη, ο Sykes έχει πέντε συνεχόμενες στην πίστα του Donington Park και αν επικρατήσει και στο δεύτερο σκέλος, τότε θα ισοφαρίσει το ρεκόρ του Carl Fogarty.

 

Η τελευταία θέση του βάθρου πήγε στον Chaz Davies, ο οποίος και αυτός πέρασε τον Haslam που τελικά τερμάτισε 4ος, έξι γύρους πριν από το τέλος.

 

Ο Ayrton Badovini έκανε καταπληκτικούς χρόνους στα τελευταία στάδια του αγώνα και κατάφερε να πάρει την 5η θέση από τον Alex Lowes.

 

Ο Jordi Torres πήρε την έβδομη θέση στον παρθενικό του αγώνα στην πίστα του Donington Park, μπροστά από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή, Sylvain Guintoli και τους Camier και Salom που έκλεισαν τη δεκάδα.

 

Από νωρίς έπεσε ο Michael van der Mark της Pata Honda, ενώ ο Davide Giugliano έκανε μια στάση στο γκαράζ της ομάδας του για να αλλάξει ελαστικά. Έτσι, ο Ιταλός που ξεκίνησε από την πρώτη σειρά, τερμάτισε 17ος. 

Επόμενο άρθρο »

Donington Park: Αγώνας 2

« Προηγούμενο άρθρο

SBK Donington: Φοβερή pole για Sykes!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα