• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans Moto3: Στην pole o Quartararo
Η βροχή κατέστρεψε τις κατατακτήριες
Νέα 16/05/2015 - 14:53

Μερικά δευτερόλεπτα αφότου ξεκίνησαν οι κατατακτήριες δοκιμές της Moto3, η βροχή έκανε την εμφάνισή της και από ψιλόβροχο στην αρχή, συνέχισε να πέφτει με σταθερή ένταση, καταστρέφοντας ουσιαστικά τις προσπάθειες των αναβατών.

 

Ήταν φανερό ότι αυτός που θα έκανε γρήγορα ένα καλό χρόνο θα έπαιρνε την pole position και αυτός ήταν ο Fabio Quartararo, ο οποίος πήρε τη δεύτερη συνεχόμενη pole position στην κατηγορία!

 

Ο Γάλλος είχε μια πτώση και ήταν τυχερός που δεν χτύπησε περισσότερο το αριστερό του χέρι, ενώ στην ίδια ακριβώς στροφή (Κ1) - μερικά δευτερόλεπτα αργότερα - έπεσε ο ομόσταυλός του, ο Jorge Navarro!

 

Οι δυο τους πάντως έκαναν το 1-2 για την Estrella Galicia, ενώ μαζί με τον Navarro και ο Bagnaia πέτυχε το καλύτερό του αποτέλεσμα στην Moto3 και στις κατατακτήριες δοκιμές, ξεκινώντας τον αγώνα από την πρώτη σειρά!

 

Ο Karel Hanika ήταν 24ος αλλά θα ξεκινήσει τελευταίος τον αυριανό αγώνα, μετά το περιστατικό με τον Guevara στην Jerez.

 

Δύσκολο έργο θα έχει ο Danny Kent αλλά και ο Efren Vazquez στον αυριανό αγώνα. Οι δυο τους δεν ήταν στο 107% του χρόνου του πρώτου, αλλά προφανώς θα τους δοθεί το οκ να ξεκινήσουν, ο Βρετανός από την 30η και ο Βάσκος από την 28η θέση.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans ΚΑΤ: Ανίκητος στον ένα γύρο ο Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans ΕΔ3: Στο τέλος 1ος ο Lorenzo!

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα