• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans ΕΔ3: Στο τέλος 1ος ο Lorenzo!
Τρομακτική πτώση για τον Aleix Espargaro
Νέα 16/05/2015 - 13:19

Ο Jorge Lorenzo απέδειξε ότι βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση και έγραψε το όνομά του στην πρώτη θέση των ΕΔ3, μετά από έναν καταπληκτικό χρόνο που έκανε στον τελευταίο του γύρο.

 

Ο Ισπανός παραμένει μέσα στην τριάδα σε κάθε μια από τις περιόδους δοκιμών και χάρη στο 1:32.647 (ο μόνος στο 1:32 μέχρι στιγμής) άφησε περίπου τέσσερα δέκατα πίσω του τον εντυπωσιακό Andrea Iannone!

 

Στις κρύες συνθήκες πίστας - με τη θερμοκρασία στην άσφαλτο να είναι μόλις στους 14o C - ο Lorenzo ήταν μόνο έξι δέκατα πάνω από το χρόνο που χάρισε την pole position πέρυσι στον Marc Marquez!

 

Ο καταπληκτικός χρόνος του Lorenzo, ήρθε σαν επιστέγασμα για τη φοβερή του παρουσία και πάλι, όσον αφορά στο ρυθμό, δείχνοντας σε όλους ότι έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη στη Γαλλική πίστα.

 

Οι ΕΔ3 σημαδεύτηκαν από τη σφοδρή πτώση του Aleix Espargaro, με τον Ισπανό να μην γλυτώνει το highside στην έξοδο της Κ4 και να μεταφέρεται στο νοσοκομείο για ακτινογραφίες. Τα τελευταία νέα είναι ότι δεν έχει κάταγμα στο δεξί του χέρι.

 

Το λάθος για τον Espargaro ήρθε ελάχιστα λεπτά αφότου φόρεσε ένα φρέσκο έξτρα μαλακό για να γράψει καλούς χρόνους, όμως αυτό δεν είχε προλάβει - προφανώς - να ζεσταθεί και έστειλε στην άσφαλτο τον Ισπανό της Suzuki.

 

Αντίθετα τα συναισθήματα για τον Iannone, ο οποίος σήμερα ήταν εξαιρετικός και μάλλον η αλλαγή στη φαρμακευτική αγωγή τον έχει βοηθήσει να ξεπεράσει τους έντονους πόνους που είχε χτες.

 

Ο Cal Crutchlow ήταν τρίτος χάρη στον τελευταίο του γύρο και άφησε τέταρτο τον Andrea Dovizioso. Ο Ιταλός σήμερα δεν είχε σε καμία περίπτωση τον εντυπωσιακό χτεσινό του ρυθμό. Σήμερα έκανε μόλις ένα γύρο στο 1:33.

 

Ο Bradley Smith δεν κατάφερε να βελτιώσει το χτεσινό του χρόνο, ενώ ο Marquez έμεινε έκτος, μια θέση μπροστά από τον ομόσταυλό του, τον Dani Pedrosa. Ο Hernandez ήταν 8ος και ο Pol Espargaro 9ος.

 

Ο Valentino Rossi δεν κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του και πέρασε τελευταίος στους δέκα καλύτερους αναβάτες που θα πάρουν μέρος απευθείας στις ΚΑΤ2. Ο Ιταλός συνεχίζει να ψάχνει τις ιδανικές ρυθμίσεις, έχοντας μόλις δυο γύρους στο 1:33 σήμερα.

Επόμενο άρθρο »

Le Mans Moto3: Στην pole o Quartararo

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto2: ΕΔ3

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα