• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Le Mans ΚΑΤ: Ανίκητος στον ένα γύρο ο Marquez!
Παραμένει ο Lorenzo ο μεγαλύτερος αντίπαλός του
Νέα 16/05/2015 - 16:44

Ο αναβάτης της Repsol Honda, Marc Marquez, ήταν πανίσχυρος στον ένα γύρο και κατάφερε να πάρει την τρίτη του φετινή pole position!

 

Ο Ισπανός ήταν μισό δευτερόλεπτο κάτω σε χρόνο από τον δεύτερο Dovizioso (!) μια τεράστια διαφορά για μια μικρή πίστα όπως είναι αυτή της Jerez!

 

Μπορεί στον ένα γύρο ο Marquez να ήταν φοβερά γρήγορος, όμως σε ρυθμό αγώνα ο Jorge Lorenzo παραμένει το φόβητρο και αυτό παραδέχτηκε στο τέλος με τις δηλώσεις του ο αναβάτης της Repsol.

 

Ο δεύτερος Dovizioso συνεχίζει την παράδοση που θέλει - από την αρχή της σεζόν - μια GP15 να παίρνει θέση στην πρώτη σειρά του σχηματισμού εκκίνησης.

 

Ο Ιταλός της Ducati ήταν ευχαριστημένος με το ρυθμό του, κυρίως το χτεσινό και θεωρεί ότι μπορεί να επιστρέψει στα καλά αποτελέσματα αύριο.

 

Αυτός που επηρεάστηκε περισσότερο από τη βροχή, ήταν ο Jorge Lorenzo! Όχι, δεν έβρεξε στις κατατακτήριες δοκιμές και η πίστα ήταν αρκετά στεγνή, όμως η βροχή που είχε πέσει νωρίτερα άλλαξε την αίσθηση του Ισπανού πάνω στην Μ1 του.

 

Ήταν ενδεικτικό ότι χαρακτήρισε τις σημερινές κατατακτήριες ως μια από τις χειρότερες της καριέρας του, ενώ τόνισε ότι δεν μπόρεσε να κάνει ούτε έναν καλό γύρο στα 15 διαθέσιμα λεπτά.

 

Με αυτά τα δεδομένα, το γεγονός ότι πήρε την τρίτη θέση (κάνοντας μάλιστα κι ένα λάθος στο γρήγορο γύρο του) και θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την πρώτη σειρά, μόνο ως θετικό μπορεί να είναι για τον Jorge Lorenzo.

 

Για 51 χιλιοστά του δευτερολέπτου έχασε την ευκαιρία να ξεκινήσει από την πρώτη σειρά ο Cal Crutchlow, ο χρόνος του οποίου ήταν αρκετός για να του χαρίσει την τέταρτη θέση.

 

Πολύ καλή η παρουσία του Andrea Iannone, ο οποίος παρά τον τραυματισμένο του ώμο κατάφερε να σκαρφαλώσει ως την πέμπτη θέση, αφήνοντας τον Bradley Smith στην έκτη θέση.

 

Ο Valentino Rossi θα ξεκινήσει από την έβδομη θέση, αλλά εδώ να σημειώσουμε ότι τις δυο προηγούμενες φορές, φέτος, που ξεκίνησε από την τρίτη σειρά, έχει καταφέρει να ολοκληρώσει τον αγώνα στην πρώτη θέση!

 

Την όγδοη θέση πήρε ο Dani Pedrosa, στις πρώτες του κατατακτήριες δοκιμές μετά το Γύρο του Qatar, με τον Danilo Petrucci - που ήταν ο καλύτερος όλων στις ΚΑΤ1 - να έχει τον ένατο χρόνο.

 

Ο δεύτερος που πέρασε από τις ΚΑΤ1 ήταν ο Aleix Espargaro. Για τον Ισπανό ήταν η πρώτη φορά φέτος που χρειάστηκε να συμμετάσχει στο πρώτο σκέλος και μάλιστα λίγες ώρες αφότου είχε ένα σφοδρό highside το πρωί. 

Επόμενο άρθρο »

Marquez: Ο Lorenzo αύριο θα είναι δυνατός!

« Προηγούμενο άρθρο

Le Mans Moto3: Στην pole o Quartararo

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα