• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
3ος Αγώνας - HΠΑ
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Έφτασε το νέο Suzuki Address!
Με προτεινόμενη τιμή λιανικής στα 1.795€
Τεστ-Μοντέλα 02/05/2015 - 17:27

Δελτίο Τύπου

 

URBAN LEGEND  - SUZUKI Address

 

 

Με ιδιαίτερη χαρά σας παρουσιάζουμε το πολυαναμενόμενο SUZUKI Address  το οποίο είναι πλέον διαθέσιμο στην ελληνική  αγορά στην προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης των €1.795

 

Το 1987, όταν και εμφανίστηκε το Address, η SUZUKI για πρώτη φορά παρουσίασε έναν μεγάλο αποθηκευτικό χώρο σε μία μικρού κυβισμού μοτοσικλέτα. Αν και η άνεση αποτελούσε ένα σπάνιο χαρακτηριστικό 28 χρόνια πριν, η SUZUKI από τότε συνέχισε διαρκώς να εξελίσσει την ιδέα αυτή προς όφελος του αναβάτη με την σειρά των scooter Address.

 

Με πάνω από 640.000 πωλήσεις το SUZUKI Address ξεπέρασε κατά πολύ την τάση της εποχής του και το όνομά του έγινε σε ολόκληρο τον κόσμο συνώνυμο της αστικής μετακίνησης, έγινε ένας Αστικός Μύθος - URBAN LEGEND.

 

Σχεδόν τρεις δεκαετίες μετά, το νέο SUZUKI Address έχοντας ανασχεδιαστεί πλήρως και σε συνδυασμό με την νέα τεχνολογία του κινητήρα του, προσφέρει ανεπανάληπτες επιδόσεις, απαράμιλλη αξιοπιστία, οικονομία καυσίμου, ηλεκτρονικό ψεκασμό και μια σειρά από άλλες καινοτομίες που στόχο έχουν την άνεση, το στυλ και την απεριόριστη χρηστικότητα στις εντός πόλης μετακινήσεις.  Το νέο SUZUKI Address είναι έτοιμο να ξαναγράψει ιστορία.

 

Εκτός όμως από ένα κομψό μεταφορικό μέσο, το νέο SUZUKI Address είναι κάτι παραπάνω:

 

Έχει μια «άγρια» αίσθηση επιτάχυνσης εξαιτίας του μηχανολογικού του σχεδιασμού και του χαμηλού του βάρους προσφέροντας ταυτόχρονα στον αναβάτη απαράμιλλη οικονομία καυσίμου που σε συνδυασμό με τον αποθηκευτικό χώρο των 20,6lt το κάνουν ασυναγώνιστο.

 

 

Οι διαστάσεις του είναι τέτοιες, ώστε κάθε βόλτα για το γραφείο, τα ψώνια, το σχολείο, γίνεται μία συναρπαστική εμπειρία.

 

Πιο αναλυτικά, το νέο SUZUKI Address διαθέτει:

 

Επιδόσεις κινητήρα και μέγιστη οικονομία καυσίμου

 

Η χωρητικότητα των 113cm3 του κινητήρα του νέου SUZUKI Address βάζει νέα πρότυπα αφού η κατανάλωση καυσίμου είναι μόλις 1,96 lt / 100 km  και προσφέρει δυνατή επιτάχυνση ειδικά στις χαμηλές και μεσαίες στροφές.

 

Προκειμένου να πετύχουν αυτήν τη καταπληκτική απόδοση των 51 km/Lt κατανάλωσης καυσίμου, οι μηχανικοί της SUZUKI, τροποποίησαν το θάλαμο καύσης για να πετύχουν μια ομογενοποιημένη καύση καθώς επίσης προχώρησαν σε νέο σχεδιασμό των κινούμενων μερών του κινητήρα ώστε να υπάρξει  μείωση των τριβών.  

 

Η δεξαμενή καυσίμου του νέου SUZUKI Address είναι 5,2 lt και σε συνδυασμό με τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου η αυτονομία του μπορεί να φτάσει τα 265 km.

 

Το κλειδί για την καλύτερη απόδοση του κινητήρα είναι ο ακριβής έλεγχος της ταχύτητας της  καύσης του μείγματος.

 

 

Οι μηχανικοί της SUZUKI επικεντρώθηκαν στο να σχεδιάσουν από την αρχή το θάλαμο εισαγωγής.  Έτσι, με την τοποθέτηση της βαλβίδας εισαγωγής με μικρότερη γωνία κλήσης (210) πέτυχαν πιο ομογενοποιημένη καύση σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

 

Τα υπόλοιπα μηχανικά μέρη του κινητήρα έχουν επίσης σχεδιαστεί με στόχο την μείωση της αδρανούς μάζας. Τα πιστόνια, ο εκκεντροφόρος

 

 

άξονας, και κατά συνέπεια και η αντλία λαδιού είναι έτσι σχεδιασμένα ώστε να προσφέρουν τη μέγιστη δυνατή απόδοση αλλά και προστασία του κινητήρα.

 

Το νέο σύστημα ψεκασμού συμβάλει επίσης στην επίτευξη ομογενοποιημένης καύσης με το να ψεκάζει λεπτά στρώματα καυσίμου μέσω των 6 οπών ψεκασμού του μπεκ.

 

 

Το αποτέλεσμα την νέας αυτής σχεδίασης είναι εντυπωσιακό και ο νέος κινητήρας υπερτερεί έναντι του ανταγωνισμού σχεδόν σε όλα τα σημεία.

 

Ενδεικτικά έναντι του HONDA Vision ο κινητήρας του SUZUKI Address υπερτερεί ως εξής:

 

 

SUZUKI Address

HONDA Vision

Κατανάλωση Καυσίμου WMTC

1,96 L / 100 km

2,02 L / 100 km

Ρεζερβουάρ

5,2 L

5.5 L

Απόδοση Κινητήρα

6,7 Kw / 8000 rpm

6.2 Kw / 8000 rpm

Ροπή Κινητήρα

8,6 Nm / 6000 rpm

8,7 Nm / 6500 rpm

Μέγιστη Ταχύτητα (όρθιος)

93,7 km/h

89.7 km/h

Μέγιστη Ταχύτητα (σκυμένος)

101,0 km/h

95,4 km/h

Επιτύγχυνση από στάση 0 - 100m

8.3 sec

8.8 sec

Επιτύγχυνση από στάση 0 - 200m

13.2 sec

14.0 sec

Επιτύγχυνση από 30 km/h

11.9 sec

12.4 sec

Επιτύγχυνση από 50 km/h

10.5 sec

10.9 sec

* Μετρήσεις από SUZUKI στον κύκλο WMTC

------

Στυλ και εμφάνιση

 

Τονισμένες ακμές και γωνίες κάνουν το νεό SUZUKI Address  να ξεχωρίζει.

 

Ο σχεδιασμός του είναι νεανικός, φρέσκος και μοντέρνος και θέτει τα πρότυπα για την “on the go” μετακίνηση.

 

Η ποιότητα συναρμολόγησης των πλαστικών, η τελειότητα στη λεπτομέρεια που το διακρίνει όπως οι εκλεπτυσμένες του διαστάσεις, τα διαθέσιμα χρώματα, η σχεδίαση της εξάτμισης, οι μαύροι τροχοί κράματος αλουμινίου, ακόμα και το σχήμα του πίσω φτερού θα τραβήξουν την προσοχή σας από την πρώτη στιγμή.

 

Ο διαχωρισμός του κεντρικού φαναριού από τα φλάς και τα φώτα θέσης καθώς και ο σφηνοειδής σχεδιασμός τους, του δίνουν μια  αεροδυναμική επιθετική εμφάνιση.

 

 

Χρηστικότητα

 

Το στυλ και η πρακτικότητα σπάνια συναντιόνται μαζί! Στο νέο SUZUKI Address  οι σχεδιαστές φρόντισαν ώστε αυτά τα δυο να συνυπάρξουν αρμονικά.

 

  • 20,6L αποθηκευτικός χώρος κάτω από το κάθισμα
  • Μεγάλες αποθηκευτικές θήκες στην κολώνα του τιμονιού (χωρίς μάλιστα η δεξιά θήκη να μειονεκτεί σε χωρητικότητα εξαιτίας της κλειδαριάς)
  • Μεγάλο πάτωμα για να φιλοξενήσει τα πόδια σας και να βρείτε την θέση οδήγησης που σας ταιριάζει.

------

 

SUZUKI Address

HONDA Vision

Μήκος Α

374 mm

336 mm

Μήκος Β

137 mm

117 mm

Πλάτος

412 mm

388 mm

------

  • Κάλυμμα της κλειδαριάς της μίζας με ταυτόχρονο άνοιγμα της σέλας (μια κίνηση για τον αναβάτη σε σχέση με τον ανταγωνισμό όπου εκεί ο αναβάτης πρέπει να κάνει δυο κινήσεις για να ανοίξει την σέλα)
  • Άγκιστρο με βαθύ άνοιγμα και μέγιστο βάρος 1,5 kg
  • Δυο χοντρά άγκιστρα για δύο full face κράνη
  • Αναδιπλούμενα ποδιστήρια
  • Κεντρικό και πλαϊνό σταντ στο βασικό εξοπλισμό
  • Στενός σχεδιασμός πλαισίου για ευελιξία κινήσεων
  • Κλείδωμα πίσω φρένου
  • Μεγάλη σχάρα φόρτωσης στο βασικό εξοπλισμό

------

Γνήσια Αξεσουάρ

 

Το νέο SUZUKI Address θα διατίθεται με μια πλήρη σειρά γνήσιων αξεσουάρ όπως σχάρα βαλίτσας, βαλίτσα, χούφτες, και μια σειρά από αυτοκόλλητα πλαισίου και ζαντών. Για την διαθεσιμότητα και τις τιμές των αξεσουάρ θα ενημερωθείτε με νέα εγκύκλιο από το τμήμα του After Sales

Επόμενο άρθρο »

BMW Scrambler!

« Προηγούμενο άρθρο

ΝΕΟ SYMPHONY ST 200i CBS

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα