• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
4ος Αγώνας - Ισπανία (Jerez)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Vinales: Ήλπιζα για κάτι καλύτερο
Βάσει της προόδου που είχα κάνει όλο το Σ/Κ
Νέα 23/04/2015 - 14:52

Ο αναβάτης της εργοστασιακής Suzuki, Maverick Vinales, τερμάτισε στην 10η θέση στον αγώνα της Κυριακής στην Αργεντινή, συνεχίζοντας να σημειώνει πρόοδο πάνω στη νέα GSX-RR.

 

Το Σάββατο μάλιστα, ο Vinales είχε καταφέρει - για πρώτη φορά μόλις στον τρίτο του Γύρο στη μεγάλη κατηγορία - να περάσει απευθείας στις ΚΑΤ2! Στον αγώνα πάλεψε σκληρά και κόντρα στα προβλήματα με τα ελαστικά που αντιμετώπισε στην αρχή, για να ολοκληρώσει και πάλι μέσα στη δεκάδα.

 

«Ήλπιζα για ένα καλύτερο αποτέλεσμα στον αγώνα, βάσει της προόδου που είχα κάνει όλο το Σ/Κ, συμπεριλαμβανομένου και του ότι πέρασα απευθείας στις ΚΑΤ2. Δυστυχώς δεν είχα καλή αίσθηση με τα ελαστικά στην αρχή και δεν μπορούσα να είμαι όσο αποτελεσματικός θα ήθελα».

 

«Στη συνέχεια όμως και εντελώς αναπάντεχα, η αίσθηση βελτιωνόταν καθώς τα ελαστικά φθείρονταν κι έτσι προς το τέλος του αγώνα είχα περίπου τους ίδιους χρόνους με τους πρωτοπόρους», σχολίασε ο Vinales.

 

«Σίγουρα αυτό μας χαροποιεί, διότι σημαίνει ότι έχουμε καλή μοτοσυκλέτα. Εκεί που πρέπει να βελτιωθούμε είναι στις κατατακτήριες και στο στήσιμο για τον αγώνα. Όμως η θέση στη δεκάδα είναι ένα θετικό αποτέλεσμα και πρέπει να είμαστε υπερήφανοι».

Επόμενο άρθρο »

Davies: Κάναμε ό,τι καλύτερο

« Προηγούμενο άρθρο

Hayden: Φρέναρα δυνατά...

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα