• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Davies: Κάναμε ό,τι καλύτερο
Ανέβηκε πρώτη φορά στο βάθρο του Assen
Νέα 23/04/2015 - 15:02

Κάνοντας καλή εκκίνηση στο πρώτο σκέλος, ο Chaz Davies πήρε την τρίτη θέση στον πρώτο γύρο και στη συνέχεια σκαρφάλωσε στη δεύτερη, την οποία και κράτησε για όλο το δεύτερο μισό του αγώνα.

 

Ο ρυθμός του ήταν  καλός και προσπάθησε να πλησιάσει τον Rea σε απόσταση για να του κάνει επίθεση, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Το βασικό του πρόβλημα ήταν η φθορά του μπροστινού που είχε φτάσει σε επικίνδυνα επίπεδα.

 

«Στο πρώτο σκέλος είχαμε εμπιστοσύνη στην επιλογή που κάναμε για το πίσω, αλλά έκπληξη ήταν και για εμάς το γεγονός ότι το πρόβλημα μας το δημιούργησε το μπροστινό».

 

«Δεν είχε καθόλου πρόσφυση στους τελευταίους γύρους κι έτσι δεν υπήρχε περίπτωση να μέναμε μαζί με τον Rea μπροστά», σχολίασε ο Βρετανός.

 

Οι κρύες συνθήκες διατηρήθηκαν και στο δεύτερο σκέλος, με τον Chaz Davies να ξεκινά επίσης δυνατά και μάλιστα να γράφει τον ταχύτερο γύρο του αγώνα με 1:35,992!

 

Ο Davies πίεζε όσο μπορούσε για τη δεύτερή του νίκη, αλλά τελικά έμεινε τέταρτος με διαφορά μόλις τέσσερα δέκατα από τον νικητή.

 

«Στο δεύτερο σκέλος η μοτοσυκλέτα και τα ελαστικά ήταν καλύτερα και βελτιωθήκαμε, αλλά και πάλι δεν καταφέραμε να πιάσουμε τον Rea. Πάντως είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματά μας και είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνω στο βάθρο του Assen στα SBK».

 

«Είμαι ικανοποιημένος διότι ξέρω ότι κάναμε ό,τι καλύτερο μπορούσαμε σήμερα».

 

Από την πλευρά του, ο Xavi Fores δήλωσε: «Στον πρώτο αγώνα ήμουν κοντά στο γκρουπ των μπροστά, αλλά δυστυχώς από τον 14ο γύρο και μετά δεν είχα εμπιστοσύνη στο μπροστινό κι έπρεπε να μειώσω ρυθμό για να τερματίσω».

 

«Στο δεύτερο σκέλος πίστεψα ότι βρήκαμε τη λύση έχοντας αλλάξει τα ελαστικά και τις ρυθμίσεις, αλλά τελικά ήταν χειρότερα. Πάντως σε γενικές γραμμές είμαι ικανοποιημένος μιας και κατάφερα να πάρω καλούς βαθμούς σε όλους τους αγώνες, χωρίς να κάνω λάθη».

Επόμενο άρθρο »

Αργεντινή: Paddock girls!

« Προηγούμενο άρθρο

Vinales: Ήλπιζα για κάτι καλύτερο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα